Dragonman
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Yanlış Kategori
alınır mı arkadaşlar bu fiyat aralıgında bir koltuk arıyorum?
alacaksan kendi sitesinden yayıncıların indirim kodunu kullanarak al hocam 400 tl civarı indirim olur.
alınır mı arkadaşlar bu fiyat aralıgında bir koltuk arıyorum?
hangı yayıncıda var kanka kodalacaksan kendi sitesinden yayıncıların indirim kodunu kullanarak al hocam 400 TL civarı indirim olur.
Kodu nediralacaksan kendi sitesinden yayıncıların indirim kodunu kullanarak al hocam 400 TL civarı indirim olur.
lol yayıncılarına veriyorlardı bi ara baktım birkaç yayıncıya bulamadım maalesef anlaşmaları bitmiş sanırım. Ama zio dan alacaksanız CAVS koduna %10 indirim veriyor.kodu nereden alabiliriz kral
İnanın hiçbirinin hiçbirinden bir farkı yok. Bu koltuklar genetik rezil. İlk başta iyi sonra hepsi batıyor.Aynı model bende var keşke Zio ya da Calitte alsaydım diyorum.
Beklenti meselesi. Çocukken plastik sandalye üzerinde oynardık. Şimdi sırt kısmı ince diye koltuk beğenmez olduk.Bu ürünlere bu kadar vermeye gerek var mı yoksa 2000 liralık bir koltuk iş görür mü?
https://www.xrancer.com/xrancer-premio-extra-black-15Beklenti meselesi. Çocukken plastik sandalye üzerinde oynardık. Şimdi sırt kısmı ince diye koltuk beğenmez olduk.