Rastgele sordum 2 kişide çıktı ya bu sorun . Modelin kronik bir problemi vs mi bu acaba?o bendede var onu çözemedim diğer yerlerde yok sadece arka tarafa yaslandımmı var
kronik bu muhtemelRastgele sordum 2 kişide çıktı ya bu sorun . Modelin kronik bir problemi vs mi bu acaba?
hiç yaşamadım hawkın wp desteğine bir yaz istiyosan
o bendede var onu çözemedim diğer yerlerde yok sadece arka tarafa yaslandımmı var
Desteğe sordum. Yan mekanizmanın altındaki dişlileri yağlayınca geçti.Bende de o sorun var. En mantıklısı sprey yağ alıp sandalyeyi ters yatıracaksın sonra altta plastiği gerdirerek spreyin uzatmasıyla yağlayacaksın.
Bende yağladım da 1 hafta sonra yine aynı hale geldi ama kapağı açıp yaglamak daha iyi bir çözüm.Desteğe sordum. Yan mekanizmanın altındaki dişlileri yağlayınca geçti.
Alıntıyı görüntüle
Yandaki kapağı nasıl çıkardınız ?Desteğe sordum. Yan mekanizmanın altındaki dişlileri yağlayınca geçti.
Alıntıyı görüntüle
Bir iğne ile (veya bıçakla) kaldırdım. Etrafına çok az hasar veriyor ama yapacak bir şey yok maalesef.Yandaki kapağı nasıl çıkardınız ?
Evet şu an 1 ay geçmiş 4. kez dün yağladım sürekli oluyor. Desteğe söyledim bakalım yardım edebilecekler mi.Bende yağladım da 1 hafta sonra yine aynı hale geldi ama kapağı açıp yaglamak daha iyi bir çözüm.