Bakım setinin içinde anahtar vardı onla olması lazım.
Anahtar var ama kapağı çıkarmadan anahtarla sökemem.Bakım setinin içinde anahtar vardı onla olması lazım.
Bunu bir şey sürterek çıkartırsın ya o anahtarı buna sürterek çıkartamıyon mu koltuğu cizmede üstüne gelince çıkmıyor mu ben montajını yapmadım bilmiyorumda.Anahtar var ama kapağı çıkarmadan anahtarla sökemem.
Kapak dediğim şurası.
Alıntıyı görüntüle
Bunu nasıl çıkaracağım bilemedim.
düz tornavida varsa kanırttırabilirsin anca aynısına sahibimAnahtar var ama kapağı çıkarmadan anahtarla sökemem.
Kapak dediğim şurası.
Alıntıyı görüntüle
Bunu nasıl çıkaracağım bilemedim.
Allah kolaylık versin kurulumu yaparken videoda duyduklarım kadarıyla bilerek takmamıştım o kapağı anca sivri bir şeyle çıkar
Bu kapağın altı ciddi gıcırdıyor burası yağlanıyor mu? Montaj yaparken orası kapalı gibi hatırlıyorum.düz tornavida varsa kanırttırabilirsin anca aynısına sahibim
Orda sadece oturma ve sırt kısmını birleştirmeye yarayan vida olması lazım nasıl bir gıcırtıBu kapağın altı ciddi gıcırdıyor burası yağlanıyor mu? Montaj yaparken orası kapalı gibi hatırlıyorum.
Alt mekanizma değil de tam olarak bu büyük kapağın altı.
Arkaya yaslandığımda oradan yüksek bir gıcırtı geliyor sol tarafta yok sadece orada var.Orda sadece oturma ve sırt kısmını birleştirmeye yarayan vida olması lazım nasıl bir gıcırtı
hiç yaşamadım hawkın wp desteğine bir yaz istiyosanArkaya yaslandığımda oradan yüksek bir gıcırtı geliyor sol tarafta yok sadece orada var.
Bende de o sorun var. En mantıklısı sprey yağ alıp sandalyeyi ters yatıracaksın sonra altta plastiği gerdirerek spreyin uzatmasıyla yağlayacaksın.Arkaya yaslandığımda oradan yüksek bir gıcırtı geliyor sol tarafta yok sadece orada var.
Yazacaktım da hafta sonu çalışmıyorlarmış mecbur pazartesi bakacağım.hiç yaşamadım hawkın wp desteğine bir yaz istiyosan
Aklıma geldi ama önce desteğe sorayım dedim. Değişim teklif ederlerse kabul ederim.Bende de o sorun var. En mantıklısı sprey yağ alıp sandalyeyi ters yatıracaksın sonra altta plastiği gerdirerek spreyin uzatmasıyla yağlayacaksın.
o bendede var onu çözemedim diğer yerlerde yok sadece arka tarafa yaslandımmı varArkaya yaslandığımda oradan yüksek bir gıcırtı geliyor sol tarafta yok sadece orada var.