Neler Yeni

Hawk gaming mi ? Yoksa xdrive mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
ali ensar.s
Bütçe
2000
Eğer xdrive ise gidip kendim bakıp alacağım izmir'de ki mağazadan. Sizin tercihiniz nedir. Boyum 1.85 kilom 60. Almayı düşündüğüm model fırtınaydı. Bir de hawk gaming de ki modeller arası fiyat farkı sadece tasarım amaçlı mı yoksa fark var mı ?

01adanalı

80+ Silver
Eğer xdrive ise gidip kendim bakıp alacağım izmir'de ki mağazadan. Sizin tercihiniz nedir. Boyum 1.85 kilom 60. Almayı düşündüğüm model fırtınaydı. Bir de hawk gaming de ki modeller arası fiyat farkı sadece tasarım amaçlı mı yoksa fark var mı ?
@Selman Karaa

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Ben hawk aldım fab v4 çok memnunum öneririm (boyum 1.90 90 kiloyum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
ali ensar.s
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hawk aldım fab v4 çok memnunum öneririm (boyum 1.90 90 kiloyum)
https://www.hawkchair.com/urun/hawk-mavi-oyuncu-koltugu
Farkları nedir acaba sadece tasarım mı ?

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
https://www.hawkchair.com/urun/hawk-mavi-oyuncu-koltugu
Farkları nedir acaba sadece tasarım mı ?
Biri deri biri kumaş deri önermem yakar yazın

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
HAWK'ın xDrive'a göre en büyük artısı fab modellerinde kumaş kullanılıyor olması.
Ama sadece kumaş olması yetmiyor.
Sünger kalınlıkları, kolçak özellikleri vs. kişiden kişiye göre değişen bir sürü önemli özellik olabiliyor.
Ben xDrive'ın Akıncı modelini beğeniyorum. Eğer deneme imkanın varsa ona bakabilirsin.
1.750-1.800 TL arasında satılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
ali ensar.s
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HAWK'ın xDrive'a göre en büyük artısı fab modellerinde kumaş kullanılıyor olması.
Ama sadece kumaş olması yetmiyor.
Sünger kalınlıkları, kolçak özellikleri vs. kişiden kişiye göre değişen bir sürü önemli özellik olabiliyor.
Ben xDrive'ın Akıncı modelini beğeniyorum. Eğer deneme imkanın varsa ona bakabilirsin.
1.750-1.800 TL arasında satılıyor.
O zaman önce xdriveın modellerini gidip deneyeyim sonra begenmezsem haw gaming e bakarım. Teşekkür ederim.

Top Bottom