Bu konunun 2 kere açılması galiba. Daha önce de biri açmıştı bundan.benimki i3 9350K'ya 3900xden iyi diyen bir arkadaş. ne diyeyim konuşunu açmıştım onun gidip bakabilirsiniz. neyse. sizde atın bir tane görelim
Let go da 4k lık sistemlere 9-10k yazan tayfabenimki i3 9350K'ya 3900xden iyi diyen bir arkadaş. ne diyeyim konuşunu açmıştım onun gidip bakabilirsiniz. neyse. sizde atın bir tane görelim
Gözümde canlandırdım şimdi vakum gibi yapışmıştır...bi ara sigaramı almaya gittim mahallede gezerken sokak ortasın kızı öpmekden beter etti eni sonu küfür ettim gidin lan başka mahallenizde dedim
benimki i3 9350K'ya 3900xden iyi diyen bir arkadaş. ne diyeyim konuşunu açmıştım onun gidip bakabilirsiniz. neyse. sizde atın bir tane görelim
ya millet psikopat olmuşsokak lambasına direk dansı yapan teyze 70 75 yaşı vardır
evet. mesela asus laptobumun fanı uçak motoru.Daha enteresan şeyler görmedinmi be :d.
Benim eski bir laptop var çalıştırdıktan sonra kahve yapmaya gidiyorum geldiğimde daha kendine yeni geliyordu bir de açılırken fanlar son ses uçak kalkıyor sankiya millet psikopat olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
e
evet. mesela asus laptobumun fanı uçak motoru.