Neler Yeni

Hayatta Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
yunusemre
Dostlar lıseyı acıktan okuyorum lıse sonrasında unıye gıtmeyı asla dusunmuyorum bu ulkede unı okumak ne kadar dogru ne kadar yanlıs tartısılır ayrıca sınava gırıp bıseyler tuttursam bıle en ucuz unının ne kadar gereksız fıyatlandırma oldugunuda bılıyoruz ılk 10k gıbı bır derece yapamıcamıda bılıyorum ıs olarak muzık produksıyonu ıle ugrasıyorum ama onuda tam olarak bır ıs olarak tutunurmuyum hıcbır fıkrım yok sızce neye yonelmelıyım lıse bıtmeden ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
...
Sevebileceğin işe yönelmelisin.
Yani gidip direkt çırak olarak çalışabileceğin bir yer bulabilirisin. Biliyorum o işler kötü falan ama yapacak bir şey yok ve çırak olarak çalışmak isteyeceğin yerlerin yarısından fazlası seni reddedecek ama yine yapacak bir şey yok.

üzgünüm ama bu konuda kendin hariç kimse karar vermez yani bu forumdan biri bir öneri söylesin sen de o işe yönelsen ve işi beğenmezsen o öneriyi veren adamda suç arayacaksın.

Yolunuz açık olsun hocam.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle intelcileri ne pahasına olursa olsun aşağı çekmelisin. bunun için bilgisayar mühendisliği iyi olacaktır.
hocam ben unıye gıdemıcem dıyorum sen bılgısayar muhendıslıgı dıyorsun ahahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevebileceğin işe yönelmelisin.
Yani gidip direkt çırak olarak çalışabileceğin bir yer bulabilirisin. Biliyorum o işler kötü falan ama yapacak bir şey yok ve çırak olarak çalışmak isteyeceğin yerlerin yarısından fazlası seni reddedecek ama yine yapacak bir şey yok.

üzgünüm ama bu konuda kendin hariç kimse karar vermez yani bu forumdan biri bir öneri söylesin sen de o işe yönelsen ve işi beğenmezsen o öneriyi veren adamda suç arayacaksın.

Yolunuz açık olsun hocam.
tesekkur ederım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,768
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom