Neler Yeni

Haylou GT1 Pro’da ses kötüleşiyor

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
Haylou GT1 pro kullanıyorum ve kullanırken aniden ya soldan ya sağdan ya da 2 si beraber ses gidip geliyor saniyelik cızırdama oluyor kulaklığı resetledim düzelmedi. Bunun nedeni telefon olabilir mi (IPhone SE 2020) son günlerde Wi-Fi hızım Turkcell’in kendi sitesinde 100mb/sn olmasına rağmen internetim o kadar hızlı değil ve videolar takılabiliyor internetten kitap okurken geç yükleniyor. Bilhassa sorunun kaynağı telefon mudur öyle ise nasıl çözerim?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
bendede gt1 pro var ses bazen kesilebiliyor sağ kulaklık uzakken sol kulaklık ve telefon elimdeyken ses gidiyor ama cızırtı falan yok bazen kafayı yiyor açılmıyor şarj yuvasından çıkarıyorum geri takıyorum çalışıyor sorun değil ama ses aynı

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede gt1 pro var ses bazen kesilebiliyor sağ kulaklık uzakken sol kulaklık ve telefon elimdeyken ses gidiyor ama cızırtı falan yok bazen kafayı yiyor açılmıyor şarj yuvasından çıkarıyorum geri takıyorum çalışıyor sorun değil ama ses aynı
Sorun evdeyken şarkı dinlediğimde değil de telefonla konuşurken oluyor daha çok ama dışarıda şarkı dinlemek istediğimde yarı yolda bırakıyor gerçekten

Top Bottom