Hazır pc almak yerine kendim toplamaya karar verdim.

Nafta

80+
Reaksiyon skoru
61
Bütçe
5
İncehesapta 1 aydır 9060 xtli güzel sistem bekliyorum ya kasası sorunlu oluyor ya bişeyi teker teker toplamaya karar verdim mantıklı mı ? İlk anakartı aldım

ram patriot viper olabilir bütçe verirsen daha rahat yardımcı oluruz anakartı ne aldın kaça aldın

ram patriot viper olabilir bütçe verirsen daha rahat yardımcı oluruz anakartı ne aldın kaça aldın
Bütçem 30-35k anakartı battle ax b650m plus aldım 5000 tl ye bu bütçede en iyisi o dedi herkes

İncehesapta 1 aydır 9060 xtli güzel sistem bekliyorum ya kasası sorunlu oluyor ya bişeyi teker teker toplamaya karar verdim mantıklı mı ? İlk anakartı aldım
Böylesi hem daha eğlenceli hem de insanın içine daha iyi siniyor bende bu yüzden kendi istediğim şekilde topladım sistemi 3-5 daha fazla olsun ama içime sinsin. Pişman değilim sadece indirimleri denk getirince yapış.

• Beğen
Reaksiyonlar: exaa
Bütçem 30-35k anakartı battle ax b650m plus aldım 5000 tl ye bu bütçede en iyisi o dedi herkes
evet iyi anakart fp ürün işlemci olarak 7600 ya da 7500f olabilir 6-7k civarına ramlar 3-4 arası tutar 9060xt saphire var 17k civarına en ucuz onu tercih edebilirsin kasa psuya 3-4k ayırırsan iş hallolur gibi

evet iyi anakart fp ürün işlemci olarak 7600 ya da 7500f olabilir 6-7k civarına ramlar 3-4 arası tutar 9060xt saphire var 17k civarına en ucuz onu tercih edebilirsin kasa psuya 3-4k ayırırsan iş hallolur gibi
Güzel

bu arada ben de ayni sekilde 7500f ve 9060xt 16gb sistem toplamaya basladim. benim cok acelem yok acikcasi bazi parcalari gozume kestirdim indirime giren olunca alacagim. suana dek sadece kasa+psu aldim

Gece kampanyada 35-36 k ya 9060 XT li sistem vardı alsaydın keşke fena değildi parçaları

Geri