Neler Yeni

Hazır sistem aldım montajda sorun yaşıyorum !

kadirhbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
kadir
Dostlar öncelikle konuyu yanlış başlık adı altında açtıysam lütfen ikaz edin,
Geçtiğimiz bir kaç gün içerisinde vatan bir sistem paylaştı ve bu sistemi aldım. Sipariş ederken montaj yapılmasını istediğimi belirttim ancak işlemci ve ram montajsız geliyor ve normalde olması gerekenden daha erken bir sürede. Montaj seçeceğinde ortalama 7-8 güne montaj yapılıp kargolanacağı yazıyordu işlemci ve ram 1 gün içerisinde kargoya verildi.
Müşteri hizmetlerini aradığımdaysa pazartesi 26/08 için talep oluşturabileceklerini söylediler ne yazık ki ürünün pazartesi elimde olacağını söyledim, ürünler bana ulaştığında tekrardan onlara kargolayabileceğimi söylediler haliyle sürecin 1 1.5 hafta uzamaması için reddettim..
İlk defa karşılaştığım ve karşılaşacağımı ummadığım bir durum, daha önce yaşayan birileri var mı ? Herhangi bir terslik söz konusu mudur ?

Sistem bu :

Risper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa erbalcı
anakart ve diğer parçalar montajlı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır sistemlerde ekran kartı her zaman ayrı gönderilir işlemci firmadan firmaya değişir sebebi ekran kartı ve işlemci fan bağlantı noktaları kargoda sallanmalarda kırılabilir bunlar normaldir ve takması çok kolay ve keyifli eğer anakart ve kablolar takılı değilse uğraşmak istemiyorsan konuşup bir vatan mağazasına götürsen büyük ihtimalle yardımcı olurlar bende vatandan hazır sistem almıştım ban direk bütün parçalar ayrı gönderilmişti fakat endişelenilecek bir durum değil ben kendim internetten araştırıp kurmuştum biraz yorucu fakat keyifli bir işlem tercih senin güle güle kullan

Son düzenleme:

kadirhbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakart ve diğer parçalar montajlı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır sistemlerde ekran kartı her zaman ayrı gönderilir işlemci firmadan firmaya değişir sebebi ekran kartı ve işlemci fan bağlantı noktaları kargoda sallanmalarda kırılabilir bunlar normaldir ve takması çok kolay ve keyifli eğer anakart ve kablolar takılı değilse uğraşmak istemiyorsan konuşup bir vatan mağazasına götürsen büyük ihtimalle yardımcı olurlar bende vatandan hazır sistem almıştım ban direk bütün parçalar ayrı gönderilmişti fakat endişelenilecek bir durum değil ben kendim internetten araştırıp kurmuştum biraz yorucu fakat keyifli bir işlem tercih senin güle güle kullan
Öncelikle cevabın için sağ ol dostum, ekran kartı ve işlemci fanının ayrı bir şekilde yollanacağını biliyorum, anakart ve diğer parçalar montajlı (kasa, psu, anakart, ssd) sadece normalde olmaması gereken bir durum tahminimce. Eğer bir sorun söz konusu değilse tüm parçaları kendimde monte etmeye razıyım sorun değil.

Risper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa erbalcı
kafana yatmayan kısmı anlayamadım fakat normalde (kasa, psu, anakart, ssd, ram= takılı gelir diğerleri yanında kasa kutusunun dışında birlikte aynı kutuda gelir normaldir sorunun buysa yine de içinde şüphe bırakma aldığında furmark ve cinebench testi yap karşılaştır skorları

kadirhbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kafana yatmayan kısmı anlayamadım fakat normalde (kasa, psu, anakart, ssd, ram= takılı gelir diğerleri yanında kasa kutusunun dışında birlikte aynı kutuda gelir normaldir sorunun buysa yine de içinde şüphe bırakma aldığında furmark ve cinebench testi yap karşılaştır skorları
Kafama yatmayan kısım işlemci ve ramin monte halinde gelmemesiydi, ilk defa hazır sistem aldığım için içimde ufak bir kuruntu oluşmuştu ama şu an bir sorun yok

Açıkçası Cinebench ve Furmark testinin ortaya çıkaracağı sıcaklıklar beni biraz korkutuyor..

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Emir
işlemci ve ramlarin fotoğrafını çekip atar mısın?Ek olarak şikayette buulunun.Şikayetvara yazın.

Top Bottom