Neler Yeni

Hazır sistem almak için limitli kredi kartı olmak zorundamı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Yaklaşık 1 ay sonra üniversiteye gideceğim. Üniversite ile birlikte 3200 TL maaşa bir iş buldum. Kendime 15k civarlarında 12 taksit ile bir pc almak istiyorum. Ürünü taksitli satın almam için limiti yüksek kredi kartı şartmı? Banka kartı ile taksit yaparak alabilir miyim? Yapabiliyorsam içinde 15k olmak zorundamı? Sonuçta her ay 1k ödeyerek almak istiyorum. Bütün bir şekilde param önümde yok şuan.

Enco

80+ Silver
Yaklaşık 1 ay sonra üniversiteye gideceğim. Üniversite ile birlikte 3200 TL maaşa bir iş buldum. Kendime 15k civarlarında 12 taksit ile bir pc almak istiyorum. Ürünü taksitli satın almam için limiti yüksek kredi kartı şartmı? Banka kartı ile taksit yaparak alabilir miyim? Yapabiliyorsam içinde 15k olmak zorundamı? Sonuçta her ay 1k ödeyerek almak istiyorum. Bütün bir şekilde param önümde yok şuan.
banka kartına taksit olmaz be kankim
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef gerekirse yakınından kart bulmalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

maalesef gerekirse yakınından kart bulmalısın
Bazı anlaşmalı banka kartlarında taksit oluyor diye duymuştum. Tabi o kartların limitini istediğim gibi arttıramayacağım için o yöndende bir sıkıntı oluşuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Peki 3200 TL maaş ile kredi limitimi en fazla kaç yapabilirim. Bu konu hakkında bilginiz varmı acaba?

Peki 3200 TL maaş ile kredi limitimi en fazla kaç yapabilirim. Bu konu hakkında bilginiz varmı acaba?
3200 TL maaşın yanında Laptop Al-Sat ticaretide yapacağım, banka bunu sabit gelir saymacağından dolayı limitine etki etmez mi?

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray

3200 TL maaşın yanında Laptop Al-Sat ticaretide yapacağım, banka bunu sabit gelir saymacağından dolayı limitine etki etmez mi?
ben 4200den çalışırken 2k limit verdi yapıkredi ben o kardı 2 senedir kullanıyorum düzenli ödeme yapıyorum şuan limiti 8k sana da muhtemelen ya 2k çıkar ya da çıkmaz bir de sigortasız işse çıkma imkanı yok diyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
ben 4200den çalışırken 2k limit verdi yapıkredi ben o kardı 2 senedir kullanıyorum düzenli ödeme yapıyorum şuan limiti 8k sana da muhtemelen ya 2k çıkar ya da çıkmaz bir de sigortasız işse çıkma imkanı yok diyebilirim
Sigortasız iş değil LCW çalışmayı düşünüyorum. Peki 2. Sorduğum soru hakkında ne düşünüyorsunuz?

en iyisi çevrenden bulmaya bak kartı
Bilgisayar programcılığına bilgisayarsız gönderen cahil anne baba yüzünden çevrem biraz kısıtlanmış durumda, umarım birini bulabilirim.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Enco

Enco

80+ Silver
Sigortasız iş değil LCW çalışmayı düşünüyorum. Peki 2. Sorduğum soru hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bilgisayar programcılığına bilgisayarsız gönderen cahil anne baba yüzünden çevrem biraz kısıtlanmış durumda, umarım birini bulabilirim.
inşallah bulursun veya kendin halledersin başarılar hocam

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
En az 15K limitli bir kredi kartın olması gerek. Başka yolu yok sanırım.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray

LCW asgari veriyor hocam 3200 nasıl oluyor ben başvuru yaptığımda asgari + yemek + yol veriyordu ben maviyi tercih etmiştim

Top Bottom