Neler Yeni

Hazır sistem kasa konusunda kararsızım

Sorter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sorter
Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki sistemi ram, ssd ve kasa özelleştirmesi yaparak almayı planlıyorum fakat kafama takılan konu kasa ve psu.

-Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO / INTEL XMP DDR5 Ram (CMH32GX5M2E6000Z36)
-Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)
-Bitfenix Infinity Fang ARGB Temperli Cam USB 3.0 ATX Siyah + 750W 80+ Bronze Gaming Kasa

Enermax kasa hakkında bolca olumsuz yorum okuduğum için pek içime sinmedi fakat Bitfenix Infinity Fang ile alakalı da hiçbir inceleme bulamadım. Kasayla alakalı özellikle psu kalitesi veya coil whine tarzı bi sıkıntısı varmı kullanan ya da bilgisi olan biri paylaşırsa sevinirim. Yapacağım özelleştirmelerle 34.8k gibi bir fiyat çıkıyor uygun mudur sizce bu seviye sistem için?

İkinci bir konu da bu kasayı aslında biraz yatırım amaçlı düşünüyorum yani beni 6-7 sene herhangi bir geliştirme ihtiyacı olmadan rahat götürsün mantığı. O yüzden şimdilik elimdeki (AOC G2590VXQ 24.5" 75Hz 1ms) monitör ile kullanıp 1-2 sene içinde monitörü değiştiririm diye düşündüm. Bu sistemin elimdeki monitörle alakalı tam performansını kullanamamam dışında çıkarabileceği bir sıkıntı olur mu? Şu an için stabil 75 fps dışında bi beklentim yok. Fps tarzı oyunlarda az da olsa vakit geçiriyorum fakat zamanımın %90'ı POE, Lost Ark, Last Epoch, Diablo tarzı mmorpg hacknslash tarzında oyunlarda geçiyor.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Jiyu
Ben de kararsızım , yardımcı olabilecek var mı ?
Bu arada 7800xt pc hocası 33k..
Bildiğim kadarıyla 7700xt 2k ekran kartı belki monitör darboğaz yapabilir ama araştırmak gerek.

Top Bottom