Neler Yeni

Hazır sistem önerisi

enkrmn

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40000
Dostlar merhabalar ben bilgisayar alcamda fazlada anlamıyorum ama iki sistem buldum arasında kaldım hangisi daha iyi bütçem normalde 35 ama biraz zorlayınca 45 çıkarım varsa önerilerinizi alırım
Biribu

Biride bu ram ssd yükseltigim zaman 42k fln oluyo anakartı da b650 yaptığımda 43 oluyo bütçem biraz zorlaniyo ama nasıl iyi mi? ve pahalı mı

Dostlar merhabalar ben bilgisayar alcamda fazlada anlamıyorum ama iki sistem buldum arasında kaldım hangisi daha iyi bütçem normalde 35 ama biraz zorlayınca 45 çıkarım varsa önerilerinizi alırım
Biribu

Biride bu ram ssd yükseltigim zaman 42k fln oluyo anakartı da b650 yaptığımda 43 oluyo bütçem biraz zorlaniyo ama nasıl iyi mi? ve pahalı mı

2. Sistem alınır.

Biribu

2. sistem 32gb ram yapılıp alınabilir

Para var yapıyım mı sence 2k oynıycam ana kartı da 1 üst model yapmak istiyorum çok mu gereksiz masraf
2k için gereksiz olur anakart b650m-r alabilirsiniz onun haricinde 32gb ram+1tb ssd almak daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,859
Üyeler
173,427
Son üye
efkanmutlu
Geri