Arkadaşlar selam iki tane hazır sistem beğendim ve bunlardan hangisini almak daha mantıklı olur sizce?
Ataberk Doğan-Eco Boost sisteminde işlemciyi i5 12400f'e, ramleri kingston fury'e, kasayı thermaltake s200 tg'ye ve m2 ssd'yi ise wd blue sn570'e yükselteceğim.
Mesut Çevik-Force sisteminde ise ramleri yine kingston fury'e ve ssdyi ise wd blue sn570'e yükselteceğim.
Sizce hangisini almak daha mantıklı, hangisi daha uzun ömürlü olur? Geriye kalan parçalar kaliteli midir anakart, güç kaynağı olsun. Çünkü sürekli pc değiştirme fırsatım yok uzun ömürlü olmasını istiyorum bu sistemlerde bana herhangi bir sıkıntı yaşatacak parça var mıdır size sormak istedim tavsiye verirseniz bu konuda sevinirim.
ATABERK DOGAN-ECOBOOST V3/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
ATABERK DOGAN-ECOBOOST V3/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Ataberk Doğan-Eco Boost sisteminde işlemciyi i5 12400f'e, ramleri kingston fury'e, kasayı thermaltake s200 tg'ye ve m2 ssd'yi ise wd blue sn570'e yükselteceğim.
Mesut Çevik-Force sisteminde ise ramleri yine kingston fury'e ve ssdyi ise wd blue sn570'e yükselteceğim.
Sizce hangisini almak daha mantıklı, hangisi daha uzun ömürlü olur? Geriye kalan parçalar kaliteli midir anakart, güç kaynağı olsun. Çünkü sürekli pc değiştirme fırsatım yok uzun ömürlü olmasını istiyorum bu sistemlerde bana herhangi bir sıkıntı yaşatacak parça var mıdır size sormak istedim tavsiye verirseniz bu konuda sevinirim.