Selamlar Dostlar Bir Arkadaşım için hazır kasa bakıyoruz max. 3k önerebileceğiniz PC ler varmıdır? (Gta 5 , Lol oynacak)
Güzel bir tercih olur.1tb harddisk ekleyip alın rami ilerde 16 yapın![]()
Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
3 bine alınabilecek en iyi durumdaki pc bu gerçekten, ama sana tavsiyem bu sistemi direk ordan alma farklı farklı yerlerden daha kaliteli ve ucuz parçalarla kendin topla1tb harddisk ekleyip alın rami ilerde 16 yapın![]()
Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Ben kendi pc mi kendim tek tek alip kuracaģım fakat arkadašm o şekil istemedigi için hazır sistem bakıyoruz.3 bine alınabilecek en iyi durumdaki PC bu gerçekten, ama sana tavsiyem bu sistemi direk ordan alma farklı farklı yerlerden daha kaliteli ve ucuz parçalarla kendin topla
Arkadaşın büyük ihtimal ben toplayamam diye düşündüğünden hazır sistem almak istiyodur. Parçaları yine tek tek güvenilir yerlerden alsın gelince bir bilgisayarcı da 30-40 lira verip toplatsın hem çok daha ucuza gelir hem de hazır sistemlerin şu sıralar gelmesinde çok problem oluyor onlarla uğraşmamış olur.Ben kendi PC mi kendim tek tek alip kuracaģım fakat arkadašm o şekil istemedigi için hazır sistem bakıyoruz.