HAZIR SISTEM TAVSIYESI

Thenesx

80+
Reaksiyon skoru
13
Selamlar Dostlar Bir Arkadaşım için hazır kasa bakıyoruz max. 3k önerebileceğiniz pc ler varmıdır? (Gta 5 , Lol oynacak)

Selamlar Dostlar Bir Arkadaşım için hazır kasa bakıyoruz max. 3k önerebileceğiniz PC ler varmıdır? (Gta 5 , Lol oynacak)
1tb harddisk ekleyip alın rami ilerde 16 yapın

Güzel bir tercih olur.

3 bine alınabilecek en iyi durumdaki pc bu gerçekten, ama sana tavsiyem bu sistemi direk ordan alma farklı farklı yerlerden daha kaliteli ve ucuz parçalarla kendin topla

3 bine alınabilecek en iyi durumdaki PC bu gerçekten, ama sana tavsiyem bu sistemi direk ordan alma farklı farklı yerlerden daha kaliteli ve ucuz parçalarla kendin topla
Ben kendi pc mi kendim tek tek alip kuracaģım fakat arkadašm o şekil istemedigi için hazır sistem bakıyoruz.

Gamegarajda r5 1200 ve rx570 olan kasa 3200 tl. Tamam bütçeyi 200 TL aşıyor ama 200tl den çok daha fazla performans alacağınıza eminim . Rx570 , rx560 a göre çok daha uzun ömürlü ve sağlıklı olur.

Ben kendi PC mi kendim tek tek alip kuracaģım fakat arkadašm o şekil istemedigi için hazır sistem bakıyoruz.
Arkadaşın büyük ihtimal ben toplayamam diye düşündüğünden hazır sistem almak istiyodur. Parçaları yine tek tek güvenilir yerlerden alsın gelince bir bilgisayarcı da 30-40 lira verip toplatsın hem çok daha ucuza gelir hem de hazır sistemlerin şu sıralar gelmesinde çok problem oluyor onlarla uğraşmamış olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,452
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri