Neler Yeni

Çözüldü✓ Hazır sistemde aldım ekran kartı gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karaca
Merhabalar

İtopyadan DA-G9 sistemini aldım bugün ulaştı ancak üzerinde ekran kartı yok.Bazı yazılarda ekran kartının ayrı gönderildiğini okudum bazılarında ise kutu ile gönderildiğini bilgisi olan var mı acaba?
Siteye yazdım ancak sanırım mesai saatleri dışındalar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,103
İsim
Hacı
Merhabalar

İtopyadan DA-G9 sistemini aldım bugün ulaştı ancak üzerinde ekran kartı yok.Bazı yazılarda ekran kartının ayrı gönderildiğini okudum bazılarında ise kutu ile gönderildiğini bilgisi olan var mı acaba?
Siteye yazdım ancak sanırım mesai saatleri dışındalar.
Ekran kartı kutunun içindedir bakınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde Ekran kartı ayrı gönderildiğinde ne zaman gönderiliyor biliyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam kasa boyutunda bir kutu da geldi ve kutuyu tamamen boşalttım içerisinde hiç bir şey yok maalesef

Tam kasa boyutunda bir kutu da geldi ve kutuyu tamamen boşalttım içerisinde hiç bir şey yok maalesef
Ekran kartı da pc ile birlikte gelir, ekran kartının kendi kutusunun içinde olur. O kutu ya kargo şubesinde başka kutularla karıştı sana vermediler, ya da göndermeyi unuttular.

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA

Hocam hazır sistem aldığınızda tüm bileşen parçalarının kutusu sistemle birlikte 2 kutu şeklinde gelir ekran kartı takılmaz kendi kutusunun içindedir. eğer şu an elinde sistem parçalarının kutusu yok ise ve ekran kartı da takılı değilse hemen firmayla iletişime geçmelisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karaca
Bana sadece bir kutu teslim edildi sanırım bir kutuyu teslim etmediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
hamocan
Ekran kartı da pc ile birlikte gelir, ekran kartının kendi kutusunun içinde olur. O kutu ya kargo şubesinde başka kutularla karıştı sana vermediler, ya da göndermeyi unuttular.
Hocam kargo ile iletisime gecin kargoyu arkadasin da dedigi gibi karistirmis olabilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karaca
Şubeler de kapandı yarın sabah erkenden arayıp kontrol ettireyim

nydachles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Alper GÖK
Hocam sistem çıkalı biraz oluyor ya eğer sistemde ekran kartı tükendiyse sizin onu yeniden seçmeniz gerekmekte bunun yanında eğer aynı ekran kartı yoksa başkasını seçmen lazım eğer sen seçmez isen sistem içinde olanlarla gelir sadece. Bilgine eğer varsa faturanıza bakmanızı öneririm.

Hocam sistem çıkalı biraz oluyor ya eğer sistemde ekran kartı tükendiyse sizin onu yeniden seçmeniz gerekmekte bunun yanında eğer aynı ekran kartı yoksa başkasını seçmen lazım eğer sen seçmez isen sistem içinde olanlarla gelir sadece. Bilgine eğer varsa faturanıza bakmanızı öneririm.
Benim bir yakınım yaşamıştı o yüzden bir baksana belki unutmuş olabilirsin normalde sistem atar ama anlık sorunlar olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karaca
Yok ben ilk çıktığında sipariş oluşturdum siparişte de 4060ti seçili gözüküyor şuanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
Yok ben ilk çıktığında sipariş oluşturdum siparişte de 4060ti seçili gözüküyor şuanda
Bende ekran kartı kasanın kutusundan ayrı olarak aynı anda elime ulaşmıştı muhtemelen kargo karıştı ya da hala şubededir
Ekran akrtını göndermeyi unutmak büyük acemilik olur doğrusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karaca
Bende Kargocuların hatası olduğunu düşünüyorum açıkçası aslında ama her ikiside ayrı bir problem aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karaca
Gerçekten şube de kalmış.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,949
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom