Kim çıkarıyorVok sistem çıkartacak pazartesi güncel orta seviye sistem saat 20:00 Da
Vok Volkan oyun kuvvetleri yaniKim çıkarıyor
TeşekkürlerVok Volkan oyun kuvvetleri yani
Hocam kaynağı paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.Vok sistem çıkartacak pazartesi güncel orta seviye sistem saat 20:00 Da
İnstagram Story sinde paylaşmıştıHocam kaynağı paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Hocam sence tahmini orta sistem derken nasıl bir şey çıkar? Tahminini paylaşırsan sevinirim.İnstagram Story sinde paylaşmıştı
Güncel Orta seviye dedi belki 4060 4060 ti gelebilir emin değilimHocam sence tahmini orta sistem derken nasıl bir şey çıkar? Tahminini paylaşırsan sevinirim.
Yani hocam bütçem 15k kadar sizceGüncel Orta seviye dedi belki 4060 4060 ti gelebilir emin değilim
Bilemiyorum hcm Bence Alın ama belki daha iyisi gelebilirYani hocam bütçem 15k kadar sizce
Bunu mu alayım yoksa yarın 20.00'a kadar çıkacak yeni VOK sistemi mi bekleyeyim?VULCANO / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM
VULCANO / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
VOK'u bekle hem GençerGaming'den çoğu kişi memnun değil çok uzun sürede kargoya veriyorlarmış bazen de kargonuz yolda kırıldı gibisinde bir yalan uyduruyorlarmışYani hocam bütçem 15k kadar sizce
Bunu mu alayım yoksa yarın 20.00'a kadar çıkacak yeni VOK sistemi mi bekleyeyim?VULCANO / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM
VULCANO / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Hocam gün içinde satın aldım gençergaming'den. VOK'un çıkardığı sistem bütçemi fazlasıyla aşıyormuş zaten firmadan pişman olur muyum bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur.VOK'u bekle hem GençerGaming'den çoğu kişi memnun değil çok uzun sürede kargoya veriyorlarmış bazen de kargonuz yolda kırıldı gibisinde bir yalan uyduruyorlarmış