Neler Yeni

Hazır sistemlerde ki gereksiz lüks kasalar ve kalitesiz sıvı soğutmalar.

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
Yahu arkadaş hazır sistem bulmak neden bu kadar zor? orta segment 2k AAA bir sistem alayım diyorsun adamların sundukları sistemler ve fiyatlar o kadar saçma ki çıldırırsın.
Sırf 3-5 k fazla geçirebilmek için gereksiz lüks ve gereksiz özelliklere sahip kasalar bilmem ne power'ın 240mm sıvı soğutmaları ( halbu ki 120mm 4x6 hava soğutmalar gayet yeterliyken.) adamlar işlemciden ramden depolamadan kısıp pavyon kasası hazır sistem topluyor resmen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heumrage gibi kükremek istiyorum sistemleri görünce.

echoes

80+ Bronze
Ben de ışıklı mışıklı renkli kasalara uyuz oluyorum. Nereden ne ara çıktı da tüm piyasa bundan oldu abi? Işıksız, düz siyah kasa istiyorum ya. Gece odam gökkuşağı gibi oluyor şu saçma sapan şeyler yüzünden.

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de ışıklı mışıklı renkli kasalara uyuz oluyorum. Nereden ne ara çıktı da tüm piyasa bundan oldu abi? Işıksız, düz siyah kasa istiyorum ya. Gece odam gökkuşağı gibi oluyor şu saçma sapan şeyler yüzünden.
Değil mi? Sanki moda meraklısıyız anasını satayım. 50 bin liraya kasa alıp oturup kasanın rgb renklerini mi izleyeceğim? Van gogh muyuz kardeşim? Sanatsal bir çıkarım yapmak zorunda mıyız

Top Bottom