Neler Yeni

HDD Kullanmalı mıyım öneriye ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Hüseyin Bülbül
Arkadaşlar öncelikle günaydın DA-S2 yakın zamanda geleceği için SSD 500 GB bana az gibi geldi malum cod warzone dahi +100 GB oyun... Sizlere sormak istediğim şu kasaya takılan bu HDD'den mi alayım https://www.hepsiburada.com/seagate...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Yoksa elimde mevcut olarak harici harddisk var 1 TB onu mu kullanayım arada FPS değeri fark eder mi oyunlar harddiske yüklü olduğu için veya herhangi bir sorun teşkil edilir mi ?? Başka bir fikriniz var ise ona da açığım.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bende 2 TB var. 270 GB boş şuan. İlerde takviye yapmak zorunda kalmak istemiyorsan 2 TB al bence. Şuan 40 a yakın oyun yüklü. Rdr2 cyberpunk warzone vs. Herhangi bir sorunla karsilasmadim. Menü geçişi ve hızlı yüklenme hariç oyunda SSD pek farkettirmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Hüseyin Bülbül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 2 TB var. 270 GB boş şuan. İlerde takviye yapmak zorunda kalmak istemiyorsan 2 TB al bence. Şuan 40 a yakın oyun yüklü. Rdr2 cyberpunk warzone vs. Herhangi bir sorunla karsilasmadim. Menü geçişi ve hızlı yüklenme hariç oyunda SSD pek farkettirmiyor.
Linkini attığım ürün nasıl peki gerek marka olsun başka olsun? Eğer iyi diyorsanız şimdi şuan sipariş vereceğim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Linkini attığım ürün nasıl peki gerek marka olsun başka olsun? Eğer iyi diyorsanız şimdi şuan sipariş vereceğim
Çoğu kişi Seagate şöyle kötü böyle kötü der ama ben 1.5 senedir linkini attığın ürünü kullanıyorum. Performansında yada sağlığında bir düşüş yok henuz. O yüzden almanı öneririm.

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Arkadaşlar öncelikle günaydın DA-S2 yakın zamanda geleceği için SSD 500 GB bana az gibi geldi malum cod warzone dahi +100 GB oyun... Sizlere sormak istediğim şu kasaya takılan bu HDD'den mi alayım https://www.hepsiburada.com/seagate...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Yoksa elimde mevcut olarak harici harddisk var 1 TB onu mu kullanayım arada FPS değeri fark eder mi oyunlar harddiske yüklü olduğu için veya herhangi bir sorun teşkil edilir mi ?? Başka bir fikriniz var ise ona da açığım.
Verdiğiniz linkteki HDD güvenilir alabilirsiniz. Alacağınız ve Harici HDD'deki herhangi fark yok.
arada FPS değeri fark eder mi
Hayır etmez.

herhangi bir sorun teşkil edilir mi
Hayır etmez. Sadece SSD'de oyunlar hızlı açılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Hüseyin Bülbül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkür ederim alıyorum o halde attığım linktekini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,917