Neler Yeni

HDD Takılıyken Wifi Vardı SSD ye geçtim Wifi Yok

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
HDD yavaş olduğu için 1TB lik ssd aldım HDD de wifiyi sorunsuz kullanabiliyoken SSD de wifi hiç yokmuş gibi bağlayamıyorum sadece kablolu internet bağlantısı yapabiliyorum. Bazı zamanlar telefonun wifisini açıp pc yi ona bağlamam gerekiyor ve yanımda kablo olmadığı için bağlıyamıyorum bu wifiyi nasıl tekrar aktif hale getirebilirim.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
HDD yavaş olduğu için 1TB lik ssd aldım HDD de wifiyi sorunsuz kullanabiliyoken SSD de wifi hiç yokmuş gibi bağlayamıyorum sadece kablolu internet bağlantısı yapabiliyorum. Bazı zamanlar telefonun wifisini açıp PC yi ona bağlamam gerekiyor ve yanımda kablo olmadığı için bağlıyamıyorum bu wifiyi nasıl tekrar aktif hale getirebilirim.
Eski Hard diskinizi çıkardınız mı? Eğer çıkardıysanız sürücüleri SSD'ye kurmanız gerekiyor.

PyTHooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
PyTHooN
Wifi driverları hdd ile birlikte gitmiştir,model falan biliyorsan internetten driverları tekrar indirebilirsin.

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski Hard diskinizi çıkardınız mı? Eğer çıkardıysanız sürücüleri SSD'ye kurmanız gerekiyor.
eski hdd yi çıkarttım yeni aldığım ssdye sıfırdan Windows kuruldu hdd yi takınca wifi var ama hdd yi söküp ssd takınca wifi yok. hem ssd hem hdd de ayrı ayrı Windows yüklü olduğu için çakışmasın diye aynı anda takmıyorum ikisini

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Wi-Fi adaptörüyle mi bağlanıyorsun?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
eski HDD yi çıkarttım yeni aldığım ssdye sıfırdan Windows kuruldu HDD yi takınca wifi var ama HDD yi söküp ssd takınca wifi yok. hem ssd hem HDD de ayrı ayrı Windows yüklü olduğu için çakışmasın diye aynı anda takmıyorum ikisini
SSD'ye Wi-fi sürücüsünü kurun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
HDD yavaş olduğu için 1TB lik ssd aldım HDD de wifiyi sorunsuz kullanabiliyoken SSD de wifi hiç yokmuş gibi bağlayamıyorum sadece kablolu internet bağlantısı yapabiliyorum. Bazı zamanlar telefonun wifisini açıp PC yi ona bağlamam gerekiyor ve yanımda kablo olmadığı için bağlıyamıyorum bu wifiyi nasıl tekrar aktif hale getirebilirim.
Sürücüyü kurmamışsınızdır. Aygıt yöneticisine bi bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom