Başka vidanız yoksa 1 sağa 1 sola takin bence.Harddiski kasaya sabitlerken 2 tane sag 2 tane sola vida takmam gerekiyodu ben sadece sag daki 2 tane vidayı taka bildim öteki sol tarafıda elektirik bandıyla yapıstirdım bisey olurmu
Anladıgım kadarıyla hdd oynamasa sıkınti olmaz diyosunuz bu arada ben de 4 tane vida var sadece takamıyorum vida takma yeri çok dar yerde elim girmiyo takmam için psu sökmem lazım sökersem geri takamam
Öncelikle merhaba @koray1234,
Şahsen Hdd oynamazsa sıkıntı olmaz ancak oynarsada büyük sıkıntılar olabilir. 2 vidanız varsa birini sağdan birini çaprazına takmanız faydalı olur. En temiz yolu 4 tane vida ile yapmanız , bu işi elektrik bandına bırakmayınız. Tabi karar yinede sizin.
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.
Huzurlu ve Mutlu Günler.
Vida varda takamıyomBaşka vidanız yoksa 1 sağa 1 sola takin bence.
İşi biliyorsanız psu sökerek yapın hdd önemli bir şeydir. Oynaması sonucu kalıcı hasar olur gereksiz masraf çıkabilir. Yavaş yavaş kasayı sökün hemde temizlemiş olursunuz. Mıknatıslı tornavida ile vidayı tutturun eliniz girmesede yapabilirsiniz.Anladıgım kadarıyla hdd oynamasa sıkınti olmaz diyosunuz bu arada ben de 4 tane vida var sadece takamıyorum vida takma yeri çok dar yerde elim girmiyo takmam için psu sökmem lazım sökersem geri takamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vida varda takamıyom
Tesekürler yarın denicemİşi biliyorsanız psu sökerek yapın hdd önemli bir şeydir. Oynaması sonucu kalıcı hasar olur gereksiz masraf çıkabilir. Yavaş yavaş kasayı sökün hemde temizlemiş olursunuz. Mıknatıslı tornavida ile vidayı tutturun eliniz girmesede yapabilirsiniz.