Neler Yeni

Hearts of Iron IV hakkında

enes33

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba Hearts of Iron IV bu oyun hakkında düşünceleriniz neler nasıl oyundur güzel midir beni kendine çeker mi ya da 2-3 saat sonra rafa kaldırırım? Ya da uzun süreli oynayabilir miyim hazır oyunda indirimdeyken.
Ya da oyunun yanında DLC almam gerekir mi? şimdiden teşekkürler

Hocam oyunu 100 saat oynamışbiri olarak eğer strateji oyunlarını seviyorsanız ve bu oyunları öğrenmek için vakit harcarım diyorsanız bu oyun tam bir biçilmiş kaftan. Oyun açıkçası anlaması kolay öğrenmesi uğraştırıcı ve zor ama eğer öğrenirseniz çok seveceğiniz bir oyun olur multiplayer seçeneği de var. DLC olarak Battle for the Bosporus DLC sini almanızı tercih ederim Türkiye'ye özel gelmiş bir DLC dir bu.
Kısacası strateji oyunlarını seviyorsanız ve vakit harcarım diyorsanız oyunu hazır inidirimdeyken alabilirsiniz iyi eğlenceler :)

Merhaba Hearts of Iron IV bu oyun hakkında düşünceleriniz neler nasıl oyundur güzel midir beni kendine çeker mi ya da 2-3 saat sonra rafa kaldırırım? Ya da uzun süreli oynayabilir miyim hazır oyunda indirimdeyken.
Ya da oyunun yanında DLC almam gerekir mi? şimdiden teşekkürler
Hocam yaklaşık 1k saat oynadım eğer öğrenmek için çabalayacaksanız sizi kendine çeker sürekli farklı modlarla oynarsınız sıkılmazsınız. Rp sunucularında rp yapabilirsiniz. Oyunun yanında dlc almazsanız oyunu almamış kadar fark olur hepsini alın alabiliyorsanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,200
Üyeler
173,330
Son üye
DefacerFounder
Geri