Neler Yeni

Hediye Laptop Alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan
Bütçe
16500
Öncelikle merhabalar. Abim üniversiteyi bitirdi ve yıllarca aynı bilgisayarı kullandık şuanda bilgisayar bende olduğu için abime bilgisayar almaya karar verdim benim bilgisayarım masaüstü olduğu için abime pek kullanışlı olmuyor o yüzden laptop alacağım. Abim red dead redemption 2, Tom Clancy's Rainbow Six® Siege gibi oyunlar oynuyor, bir süredir para biriktiriyorum kulaklık & fare gibi şeyleri aldıktan sonra aşağı yukarı 16500tl gibi bir para kalıyor elime, bir şekilde biraz daha ekleme yapıp bunu mu alayım (en sonda linki bıraktım) yoksa önerebileceğiniz bilgisayarlar var mıdır? kısaca yeni nesil oyunları orta ayarlarda da olsa açabilecek bir bilgisayar lazım (şuan bende ki bilgisayar da gtx 1060 6gb , ryzen 5 1500x var ) bilgisayarlardan çok anlamıyorum ama şuanki sistemimden daha iyi bir şey almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Id...cphy=1012794&hvtargid=pla-1953151235754&psc=1

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Garajonline gir
Acer nitrolar var onlara bakabilirsin, 3050 ve 3050ti.
Yine aynı pcler hepsiburada, trendyol vb. taksitle almak mümkün. Fpler şu an.

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Yazdığın bütçeyle oyuncu laptopu alman biraz zor heleki rdr2 gibi bir oyunda orta ayarlarda 60fps+ almak için en az 25k gözden çıkarman gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garajonline gir
Acer nitrolar var onlara bakabilirsin, 3050 ve 3050ti.
Yine aynı pcler hepsiburada, trendyol vb. taksitle almak mümkün. Fpler şu an.
rica etsem önerdiğiniz bilgisayarın linkini bırakabilir misiniz gerçekten hiç anlamıyorum bilgisayar özelliklerinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdığın bütçeyle oyuncu laptopu alman biraz zor heleki rdr2 gibi bir oyunda orta ayarlarda 60fps+ almak için en az 25k gözden çıkarman gerek
geri dönüşünüz için teşekkürler düşük ayarlarda da olsa açsa idare eder şimdilik herhalde önerebileceğiniz bilgisayar varsa link şeklinde bırakabilir misiniz acaba?

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Öncelikle merhabalar. Abim üniversiteyi bitirdi ve yıllarca aynı bilgisayarı kullandık şuanda bilgisayar bende olduğu için abime bilgisayar almaya karar verdim benim bilgisayarım masaüstü olduğu için abime pek kullanışlı olmuyor o yüzden laptop alacağım. Abim red dead redemption 2, Tom Clancy's Rainbow Six® Siege gibi oyunlar oynuyor, bir süredir para biriktiriyorum kulaklık & fare gibi şeyleri aldıktan sonra aşağı yukarı 16500tl gibi bir para kalıyor elime, bir şekilde biraz daha ekleme yapıp bunu mu alayım (en sonda linki bıraktım) yoksa önerebileceğiniz bilgisayarlar var mıdır? kısaca yeni nesil oyunları orta ayarlarda da olsa açabilecek bir bilgisayar lazım (şuan bende ki bilgisayar da gtx 1060 6gb , ryzen 5 1500x var ) bilgisayarlardan çok anlamıyorum ama şuanki sistemimden daha iyi bir şey almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Id...cphy=1012794&hvtargid=pla-1953151235754&psc=1
Kral ekipmani sonradan abin alsin bence kendine uygun olan modelleri sen sadece laptoba odaklan bence

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Bütçene bağlı önerebilirim senin çıkabileceğin en fazla bütçe nedir

TİTAN.

80+ Platinum
kanka bütçeni tam olarak söylemen gerekiyor

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
rica etsem önerdiğiniz bilgisayarın linkini bırakabilir misiniz gerçekten hiç anlamıyorum bilgisayar özelliklerinden

konulara bakarsanız bunların 8/16 gb ramlisi bol bol paylaşıldı, laptop önerileri benzer bütçelerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan
Kral ekipmani sonradan abin alsin bence kendine uygun olan modelleri sen sadece laptoba odaklan bence
benim bilgisayarımın ekipmanlarını hep abim hediye olarak aldı bana o yüzden hepsini almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçene bağlı önerebilirim senin çıkabileceğin en fazla bütçe nedir
16500 ama bir şekilde biraz daha arttırabilirim gerçekten değecek bir şey olursa

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
benim bilgisayarımın ekipmanlarını hep abim hediye olarak aldı bana o yüzden hepsini almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

16500 ama bir şekilde biraz daha arttırabilirim gerçekten değecek bir şey olursa
kral bütçeni söylersen insanlar sana yardımcı olur merak etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan

konulara bakarsanız bunların 8/16 gb ramlisi bol bol paylaşıldı, laptop önerileri benzer bütçelerde.
çok teşekkürler başka öneri olursa biraz bakıp karar veririm

Top Bottom