Neler Yeni

Hekimler Ek Ödemelerini Alamadıkları İçin Protestolara Başladı!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ndeki hekimler, ek ödemelerini alamadıkları için protestolara başladı. Yaklaşık 100 hekim ek ödemelerin verilmesi ve çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle hastane içinde yürüyüş gerçekleştirdi.
Evet bu konu hakkında yorumlarınız nedir?
Benim tek diyeceğim şey imamlara %100 zam doktorlara %8-%16-%50 zam :) (Tutarı tam hatırlamadığım için 8-16-50 yazdım)
Haber kaynağı: https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sehir-hastanesindeki-hekimlerden-ek-odeme-protestosu-6067848/

T.P.G.

80+ Titanium
Sanmıyorum. Bu yürüyüşün bir sürü amacı olabilir. Hiçbir konuşma yok burada. İnanmıyorum. Sözcünün bir sürü yalan haberi var bu da onlardan biri.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzüldüğüm durum sen gidiyorsun 18 yıl okuyup doktor oluyorsun ve bir imam senden daha fazla kat kat daha fazla ek ödeme alıyor üstüne sen daha çok çalışıyorsun. Bu beni yaralıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanmıyorum. Bu yürüyüşün bir sürü amacı olabilir. Hiçbir konuşma yok burada. İnanmıyorum. Sözcünün bir sürü yalan haberi var bu da onlardan biri.
Ayrıca videolar da var bilemiyorum ne kadar doğru ama sadece kaynakları atıyorum. https://www.msn.com/tr-tr/video/unl...osu-100-hekim-başhekimliğe-yürüdü/vp-BB19IFHN

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Tam olarak belli değil sanki. Eğer doğruysa sonuna kadar haklılar

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ndeki hekimler, ek ödemelerini alamadıkları için protestolara başladı. Yaklaşık 100 hekim ek ödemelerin verilmesi ve çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle hastane içinde yürüyüş gerçekleştirdi.
Evet bu konu hakkında yorumlarınız nedir?
Benim tek diyeceğim şey imamlara %100 zam doktorlara %8-%16-%50 zam :) (Tutarı tam hatırlamadığım için 8-16-50 yazdım)
Haber kaynağı: https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sehir-hastanesindeki-hekimlerden-ek-odeme-protestosu-6067848/
O kadar emek verildi verilmesi lazım.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Yazık gerçekten imam maaşlarını geçtim Manisada ek ödeme 7 liraymış ambulans şöförlerine ödenen para şaka gibi.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
O kadar kişi alesiyle görüşemedi kaç ay boyunca. El atmaları lazım bu işe

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Hala inanıyorlar bunun gerçek olduğuna. Yazık diyorum size. Alkışlıyorlar la? Maaş isteseler slogan atarlar.
Haber doğruymuş bu arada. Akrabamız hekim o da orada çalışıyor anneme söylemiş herhalde. Yine de emin değilim senin görüşün benim için çok önemli yalan diyorsan bi araştırmam lazım.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Haber doğruymuş bu arada. Akrabamız hekim o da orada çalışıyor anneme söylemiş herhalde. Yine de emin değilim senin görüşün benim için çok önemli yalan diyorsan bi araştırmam lazım.
Kanka salla ben adama düzgün kaynaklı bir link attım kendisi baksın görür zaten sağlık çalışanları öküz gibi bağırıp para verin la para! demeyeceklerine göre sakince protesto ediyorlar alkış ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlık bakanı boşa demiyormuş 'Hakkınızı ödeyemeyiz' diye :D

T.P.G.

80+ Titanium
Yalan demeyeyim de inanmıyorum. Attıgınız kaynaklar önceden birçok yalan haber yapmış kaynaklar. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa yazıklar olsun. Ama umarım yalandır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul
Top Bottom