- Bütçe
- 6500
6 - 6.5 k bütçem var. Öncelikli olarak oyun ama dışarda takıp müzik dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Şuanlık razer barracuda almak mantıklı geldi. Varsa başka önerileriniz söylerseniz mutlu olurum.
Öneriniz için teşekkür ederim ama tek bir kulaklık istiyorumIki ayri butce olusturusaniz daha guzel olur sebebi ise kulakliklarin amacinda kullanmis olursunuz.Anker q10i veya h30i tatmin edecektir.Bas kulakligi istiyorsaniz anker q30 bakabilirisniz
Oyun kismi icin cloud 3 veya hs80 balabilirsiniz
Oyun için kullandiginiz kulakliklar disarisi icin pek uygun olmuyor.O yuzden dis gorunusu duzgun olan kulakliklari seceyim derken oyun icin alcaginiz kulakligin kalitesinden odun veriyorsunuz.H30i zaten 1k bir sey.Öneriniz için teşekkür ederim ama tek bir kulaklık istiyorum
Evet söylediğiniz mantıklı geldi sanırım q30 + cloud 3 yapacağım teşekkürler.Oyun için kullandiginiz kulakliklar disarisi icin pek uygun olmuyor.O yuzden dis gorunusu duzgun olan kulakliklari seceyim derken oyun icin alcaginiz kulakligin kalitesinden odun veriyorsunuz.H30i zaten 1k bir sey.
Anker q456 - 6.5 k bütçem var. Öncelikli olarak oyun ama dışarda takıp müzik dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Şuanlık razer barracuda almak mantıklı geldi. Varsa başka önerileriniz söylerseniz mutlu olurum.
Değerlendireceğim teşekkürlerkesinlikle ama kesinlikle steelseries nova 7p tam 6 bin tl vatan bitmeden alın derim
acayip bir şey