Neler Yeni

Hem sakal hem vücut için tras makinesi önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Bünyamin Yiğit
Bütçe 2.5k hem sakal tıraşı olabileceğim hemde etek tıraşı ve vücuduma kullanabileceğim kılları asilmayacak bir cihaz önerir misiniz Braun gibi kaliteli markalar dan olursa iyi olur

GirayHan

80+ Platinum
Bütçe 2.5k hem sakal tıraşı olabileceğim hemde etek tıraşı ve vücuduma kullanabileceğim kılları asilmayacak bir cihaz önerir misiniz Braun gibi kaliteli markalar dan olursa iyi olur
aynı ürünü yüzde ve etekte kullanmayı düşünüyorsan yanlış yapıyorsun :D

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Yıllardır kullanıyorum kankam, her yerimde kullandım hiç bir sıkıntı da çıkmadı. doğduğumdan beri gittiğim berberim önermişti, 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Hem kendi kullandığım modeli ve yeni modeli atıcam.
Benim model.
Bu yeni model.
Bu da nedense tranş makinesinin görüşüne önem verenler için.

GirayHan

80+ Platinum

Çok akillisin kardeş ya bıçaklar değişiyor onun için ama sen öyle kullanmak istiyorsan kullanabilirsin tabi senin tercihin
değişse de hijyen açısından uygun değil. Benim önerim braun series 3 3040s kendim kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Bünyamin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllardır kullanıyorum kankam, her yerimde kullandım hiç bir sıkıntı da çıkmadı. doğduğumdan beri gittiğim berberim önermişti, 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Hem kendi kullandığım modeli ve yeni modeli atıcam.
Benim model.
Bu yeni model.
Bu ürün lerde bıçak değişmiyor tek geliyor ve normal sakal trasinda bile yoluyor kullandım sakal için daha önce

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Bu ürün lerde bıçak değişmiyor tek geliyor ve normal sakal trasinda bile yoluyor kullandım sakal için daha önce
Bende ve babamda 6 yıldrı kullanıyoruz ve bir kere bile yolma yapmadı. yedek bıçağı olmadığı doğrudur ama hiç yolmadı bu güne kadar.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mücahit Can Tekdağ
Instagram
https://www.instagram.com/mucahitekdag/
Steam
https://steamcommunity.com/id/Mucahitmct/
Facebook
mucahitcan.tekdag
Discord
mucahitekdag#6308
Benim model.
Bu yeni model.
1. linkteki ürünü 3 yıldır evde ailecek kullanıyoruz yağlamasını yaparsan bi sikiniti olacağını saanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Bünyamin Yiğit
Bende ve babamda 6 yıldrı kullanıyoruz ve bir kere bile yolma yapmadı. yedek bıçağı olmadığı doğrudur ama hiç yolmadı bu güne kadar.
belki sakal sertliği veya yumsaklıgına göre olup olmuyordur ama bende oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

etek ve vücut için
hem sakal hem vücut için arıyorum teşekkürler

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Mehmet
Bende braun mgk 5260 var, yıllardır kullanırım temiz düzgün cihaz. Islak kullanım imkanı var, kablosuz kullanılabiliyor ve bataryası lityum iyon. Seyahat kilidi de mevcut. Bir üst setini atıyorum, içinde vücut için de başlık var ancak o başlık bende yok, performansını bilmiyorum.
Sanırım içinde jilet olmayan seti de olmalı ancak kodunu bilmiyorum, bulursan daha ucuz olur.
Sorun varsa bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.

Top Bottom