Uydu bağlantısı yapmayacaksan Samsung Smart Monitör al gayet mantıklı olur.Selamün aleyküm odam küçük olduğundan hem TV hem monitör olaraktan kullanabileceğim monitör öneriniz var mıdır çok fazla FPS oyun oynamam genelde forza ve LoL tarzı bu tür oyunlarda sıkıntı olurmu
Ufacık bir şey bu HD de bu fiyata az kalıyor. Samsung Smart monitöre bak derim.Uydu bağlantısı olmayacak ama ip tv kurulumu olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vestel'le Olur Neden Olmasın | Vestel
En İyi Taşınabilir TV'ler Vestel'de! Taşınabilir TV' modellerini Vestel güvencesiyle satın almak için tıklayın.www.vestel.com.tr
@55superx bu nasıl hocam
32 inç samsung tv kullanıyorum tv'ler genel olarak gecikiyor tavsiye etmem.Selamün aleyküm odam küçük olduğundan hem TV hem monitör olaraktan kullanabileceğim monitör öneriniz var mıdır çok fazla FPS oyun oynamam genelde forza ve LoL tarzı bu tür oyunlarda sıkıntı olurmu
27 inç hdmi ile display port girişli monitör alıp hdmi girişine uydu bağlanabilir. Hoparlör almanız gerekir monitörlerde hoparlör bulunmayabiliyor.32 inç samsung tv kullanıyorum tv'ler genel olarak gecikiyor tavsiye etmem.
Odanız orta halliyse 32inc 165 monitör bakın bencesi 32 iyidir birde 42 ekran oyun oynamaya yakından zor olur . Kolla gta forza oynayacaksaniz başka. Günlük pc kullanıma 42 rahatsız edici olur.Hoparlör sıkıntı değil soundbar alicam zaten
@Aykut D. TV mi yoksa monitör mü sizinki hangi model ben ben m5 yada m7 monitör aklıma yattı arkadaşın dediği
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-m7-ls43bm700uuxuf-43-4k-60hz-4ms-smart-monitör-siyah-1222689.html
Bu model hem 4k
vestel den uzak dur!!!Uydu bağlantısı olmayacak ama ip tv kurulumu olabilir
Vestel'le Olur Neden Olmasın | Vestel
En İyi Taşınabilir TV'ler Vestel'de! Taşınabilir TV' modellerini Vestel güvencesiyle satın almak için tıklayın.www.vestel.com.tr
@55superx bu nasıl hocam
samsung almak daha mantıklı bir karar olurHoparlör sıkıntı değil soundbar alicam zaten
@Aykut D. TV mi yoksa monitör mü sizinki hangi model ben ben m5 yada m7 monitör aklıma yattı arkadaşın dediği
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-m7-ls43bm700uuxuf-43-4k-60hz-4ms-smart-monitör-siyah-1222689.html
Bu model hem 4k