🔥İndirim Hepsiburada 7-14 temmuz indirimleri basladi

Oldw1n

80+
Reaksiyon skoru
186
Arkadaslar ben takip ettigim urunleri kontrol ettim, BİNDİRİM ve sonrasinda indirim uygulanmis. Var mi tavsiye ürünler ve anormal indirimler. Paylasalim, herkes nasiplensin.

Arkadaslar ben takip ettigim urunleri kontrol ettim, BİNDİRİM ve sonrasinda indirim uygulanmis. Var mi tavsiye ürünler ve anormal indirimler. Paylasalim, herkes nasiplensin.
Her sene aynı şeyi yapıyorlar.Amazon indirimlerine bakmak lazım.

4070 Laptop öneren varmı . kronik sorunu felan olmayan ?

Fiyat farkı iadesi doğru mu acaba onu merak ettim. Tr deki bir sitedeki ucuzunu bulursam fark iadesi varsa güzel bence

Fiyat farkı iadesi doğru mu acaba onu merak ettim. Tr deki bir sitedeki ucuzunu bulursam fark iadesi varsa güzel bence

maşallah 2.7k fark var.

Hocam fiyat farki iadesi, benim bildigim kadariyla hb dan aldigin urun henuz teslim olmadan tekrar indirime girdiyse, hb musteri hizmetlerinden veya taleplerimden basvuru yapiyosun, sana aradaki farkı 1 adet kupon ile tanimliyolar.

İndirimin
Hocam fiyat farki iadesi, benim bildigim kadariyla hb dan aldigin urun henuz teslim olmadan tekrar indirime girdiyse, hb musteri hizmetlerinden veya taleplerimden basvuru yapiyosun, sana aradaki farkı 1 adet kupon ile tanimliyolar.
1000024371.webp

Kardesim ben ilk defa goruyorum bunu. Valla mukemmelmis. Ozaman ben bi urun almaya karar verdigimde, en ucuz urunun tespitini yapip, hb musteri hizmetleriyle iletisime gecerek, hepsiburadadan daha ucuza alabilirim? Tabi satin alimdan sonra bu basvuruyu yapiyosun.

Geri