Arkadaslar ben takip ettigim urunleri kontrol ettim, BİNDİRİM ve sonrasinda indirim uygulanmis. Var mi tavsiye ürünler ve anormal indirimler. Paylasalim, herkes nasiplensin.
Her sene aynı şeyi yapıyorlar.Amazon indirimlerine bakmak lazım.Arkadaslar ben takip ettigim urunleri kontrol ettim, BİNDİRİM ve sonrasinda indirim uygulanmis. Var mi tavsiye ürünler ve anormal indirimler. Paylasalim, herkes nasiplensin.
Fiyat farkı iadesi doğru mu acaba onu merak ettim. Tr deki bir sitedeki ucuzunu bulursam fark iadesi varsa güzel benceArkadaslar ben takip ettigim urunleri kontrol ettim, BİNDİRİM ve sonrasinda indirim uygulanmis. Var mi tavsiye ürünler ve anormal indirimler. Paylasalim, herkes nasiplensin.
YarınAmazon indirimleri nezaman hocam?
Fiyat farkı iadesi doğru mu acaba onu merak ettim. Tr deki bir sitedeki ucuzunu bulursam fark iadesi varsa güzel bence
00:00'da başlıyor.Amazon indirimleri nezaman hocam?
Hocam fiyat farki iadesi, benim bildigim kadariyla hb dan aldigin urun henuz teslim olmadan tekrar indirime girdiyse, hb musteri hizmetlerinden veya taleplerimden basvuru yapiyosun, sana aradaki farkı 1 adet kupon ile tanimliyolar.Fiyat farkı iadesi doğru mu acaba onu merak ettim. Tr deki bir sitedeki ucuzunu bulursam fark iadesi varsa güzel bence
Hocam fiyat farki iadesi, benim bildigim kadariyla hb dan aldigin urun henuz teslim olmadan tekrar indirime girdiyse, hb musteri hizmetlerinden veya taleplerimden basvuru yapiyosun, sana aradaki farkı 1 adet kupon ile tanimliyolar.
Kardesim ben ilk defa goruyorum bunu. Valla mukemmelmis. Ozaman ben bi urun almaya karar verdigimde, en ucuz urunun tespitini yapip, hb musteri hizmetleriyle iletisime gecerek, hepsiburadadan daha ucuza alabilirim? Tabi satin alimdan sonra bu basvuruyu yapiyosun.