KMustafaP35
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
3 ay önce MSI Prestige A16 AI+ A3HMG laptopunu hepsiburada üzerinden DartTech isimli satıcıdan sipariş etmiştim. İlk geldiğinde bir sorun yoktu ama 3 ay sonra laptoptan hiçbir şekilde ses gelmiyordu. MSI ın yetkili servisi olan ServisPoint'e gönderdim. Her şeyini düzelttiklerini söyleyip tekrardan bana geri gönderdiler ama geldiğinde ekran tamamen çizgilerle doluydu. Bunu görünce tekrardan ServisPoint'e gönderdim. 'İade/Değişim Onay Raporu' verdiler. Sonra hepsiburada müşteri hizmetleri arayarak onlardan bu sorunu çözmelerini istedim. Bir iade değişim talepi açtılar oraya resmi belgeleri yükledim. ancak talebim DartTech tarafından olumsuz sonuçlandırıldı ve bana bu mesajı attılar "sizin doa raporu almanız bizim %100 zararımız" sonra tekrardan hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım ve söyledim her şeyi bugün sabah tekrardan süreç başlattılar ama 20 dakika önce tekrardan talep olumsuz sonuçlandı. Bir kez daha aradım müşteri hizmetlerini bu sefer Çözüm Merkezine gönderdiklerini söyledi. Şuan bekliyorum ve başka yapabileceğim bir şey var mıdır?