Hepsiburada - DartTech - MSI Rezilliği

Reaksiyon skoru
22
3 ay önce MSI Prestige A16 AI+ A3HMG laptopunu hepsiburada üzerinden DartTech isimli satıcıdan sipariş etmiştim. İlk geldiğinde bir sorun yoktu ama 3 ay sonra laptoptan hiçbir şekilde ses gelmiyordu. MSI ın yetkili servisi olan ServisPoint'e gönderdim. Her şeyini düzelttiklerini söyleyip tekrardan bana geri gönderdiler ama geldiğinde ekran tamamen çizgilerle doluydu. Bunu görünce tekrardan ServisPoint'e gönderdim. 'İade/Değişim Onay Raporu' verdiler. Sonra hepsiburada müşteri hizmetleri arayarak onlardan bu sorunu çözmelerini istedim. Bir iade değişim talepi açtılar oraya resmi belgeleri yükledim. ancak talebim DartTech tarafından olumsuz sonuçlandırıldı ve bana bu mesajı attılar "sizin doa raporu almanız bizim %100 zararımız" sonra tekrardan hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım ve söyledim her şeyi bugün sabah tekrardan süreç başlattılar ama 20 dakika önce tekrardan talep olumsuz sonuçlandı. Bir kez daha aradım müşteri hizmetlerini bu sefer Çözüm Merkezine gönderdiklerini söyledi. Şuan bekliyorum ve başka yapabileceğim bir şey var mıdır?

Ekler

• msi 1.webp
    msi 1.webp
    270.1 KB · Hit: 55
  • msi 2.webp
    msi 2.webp
    201 KB · Hit: 54
  • msi 3.webp
    msi 3.webp
    388.5 KB · Hit: 54
Hepsiburada ve msi değil de satıcının rezilliği sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam bi yanıt daha bekle olmazsa tth ye basvurursun

Hepsiburada ve msi değil de satıcının rezilliği sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam bi yanıt daha bekle olmazsa tth ye basvurursun
Hepsiburada'nın da rahat bir şekilde halledebilmesi lazım değil mi? MSI da laptopun ekranını falan değiştirip bozuk ekran göndermeleri?

MSI iade raporu vermiş daha ne yapsın? Burada sorun yaşadaığınız tek yer satıcı. Ben iade belgesiyle iade çok yaptım satıcıyla bir şekilde iletişime geçip kabul ettirin.

MSI iade raporu vermiş daha ne yapsın? Burada sorun yaşadaığınız tek yer satıcı. Ben iade belgesiyle iade çok yaptım satıcıyla bir şekilde iletişime geçip kabul ettirin.
Şuan ki aşamada da olmazsa satıcıyla iletişime geçmeyi deneyeceğim.

Hepsiburada'nın da rahat bir şekilde halledebilmesi lazım değil mi? MSI da laptopun ekranını falan değiştirip bozuk ekran göndermeleri?
Açıkçası ben internetten büyük bir ürün alırken satıcının hepsiburada, amazon, trendyol vb. olmasına dikkat ederek alıyorum. Çünkü diğer satıcılar birer esnaf, bir sıkıntı oluşursa halletmek daha zor olacak. Neden siz de aynı şeyi yapmıyorsunuz, parayı çok kolay mı kazanıyorsunuz?

Açıkçası ben internetten büyük bir ürün alırken satıcının hepsiburada, amazon, trendyol vb. olmasına dikkat ederek alıyorum. Çünkü diğer satıcılar birer esnaf, bir sıkıntı oluşursa halletmek daha zor olacak. Neden siz de aynı şeyi yapmıyorsunuz, parayı çok kolay mı kazanıyorsunuz?
Katılıyorum gerekirse 3-5 daha yüksek fiyattan alıyorum ama bahsettiğiniz yerlerden alıyorum

ilk defa böyle bir şey yaşadım. aksine satın aldığım gün normal fiyatı 65k dan 56kya düşmüştü indirim diye almıştım ama hatalı çıktı

ilk defa böyle bir şey yaşadım. aksine satın aldığım gün normal fiyatı 65k dan 56kya düşmüştü indirim diye almıştım ama hatalı çıktı
İşiniz uzun allah yardım etsin. Bundan sonra daha dikkatli olun. THH'ye de başvurursunuz kötü sonuçlanırsa.

Çok kolay mı kazanıyorsunuz diye sorma mantığınızı anlamadım onlarda satıcı sonuçta ve ismini saydığınız 3 firmada yabancı sermaye ve Türk esnaftan alana “*****” yaftası yapıştırmak yanlış. Bunu diyerek bütün satıcılar kötü bir onlar iyiye geliyor.

Çok kolay mı kazanıyorsunuz diye sorma mantığınızı anlamadım onlarda satıcı sonuçta ve ismini saydığınız 3 firmada yabancı sermaye ve Türk esnaftan alana “*****” yaftası yapıştırmak yanlış. Bunu diyerek bütün satıcılar kötü bir onlar iyiye geliyor.
Türk esnaf kazanacağına yabance sermaye kazansın

yurtdışı alışverişini engellemek için zırlayıp duran temuya martı tag muamelesi çeken esnafın cebine 2 kuruş girmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,415
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri