Neler Yeni

Hepsiburada iade/değişim raporu süreci?

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar Hepsiburada dan aldığım (Satıcısı Hepsiburada) Asus monitörümü garantiye yollamıştım. Servis monitörün tamiri mümkün olamayacağından dolayı değişim veya iade seçmemi istediler bende değişim istedim sonra değişim raporunu gönderdiler. Hepsiburada yı aradım talep filan oluşturdum verdiği kargo koduyla değişim raporunu HB ya gönderdim. Raporun Hepsiburadaya ulaşmasından tam 7 iş günü geçti. Taleplerim kısmından kontrol ettiğimde halâ talep değerlendiriliyor diyor ne zaman cevap alabilirim? Aradığımda herkes birbirinden farklı cevaplar veriyodu biri max 7 iş gününde sonuçlanacaktır diyor, biri bilmiyorum diyor o yüzden buraya danışmak istedim.

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Ben monitör gönderdim 5-7 gün içinde cevap alınıcaktır dedier ve yaklaşık 1.5 ay bekledim baya zor hepsiburadanın değişi mi. Arıyorsun yüzüne kapıyorlar telefonu faan baya sıkıntı. En mantıklısı sosyal medyadan sipariş numaranla şikayet etmek o zaman çok çabuk halediiyor ben şikayet ettiğimden 1 gün sonra direkt durum raporu yolladılar

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben monitör gönderdim 5-7 gün içinde cevap alınıcaktır dedier ve yaklaşık 1.5 ay bekledim baya zor hepsiburadanın değişi mi. Arıyorsun yüzüne kapıyorlar telefonu faan baya sıkıntı. En mantıklısı sosyal medyadan sipariş numaranla şikayet etmek o zaman çok çabuk halediiyor ben şikayet ettiğimden 1 gün sonra direkt durum raporu yolladılar
Nerden şikayet ettiniz bende edeyim bari bi raporu halletmek nasıl 1.5 ay sürer ki

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Nerden şikayet ettiniz bende edeyim bari bi raporu halletmek nasıl 1.5 ay sürer ki
playstore instagram şikayet var her yerden edebilirsiniz online satış mağazaları şikayet almaları baya kötü bir durum olduğu için direkt geri dönüş yapıyorlar ve evet 1.5 ay sürdü ve kutu falanda baya perişan gedi yırtılmıştı falan o yüzden bayadır hepsiburadadan teknoloji alışveriş yapmıyorum :d

Top Bottom