Neler Yeni

Hepsiburada İade?

Frost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ateş Kaya
Arkadaşlar merhabalar! Ben 16 Mayıs'ta Hepsiburada'nın içinde ki bir mağazadan Razer klavye siparişi verdim 27 Mayıs'ta elime ulaştı fakat hüsrana uğradım. Gelen ürün bana ait bir ürün değildi ama faturaları doğruydu müşteri hizmetleri ile görüştüm ürünler de karışıklık olmuş olabilir vs diyerekten bana ürünü açtırıp deforme etmeden bakmamı ve söylememi istedi baktığım da parfüm vardı içinde, daha sonra iade talebi oluşturdum Aras Kargo ile geri yolladım bu sefer de iade talebim reddedildi gene arayıp sordum benim ürünümün iadesin de herhangi bir sıkıntı yokmuş tamamen satıcı firmayla alakalıymış durum. Sonuç olarak tabii ki o firma da haklı adamlar teknolojik ürünler satıyorlar iade olarak parfüm geliyor reddedilir doğal olarak. Neyse müşteri hizmetlerinde ki hanım efendi sistemde gözüken bir talep açtı adıma çözüm merkezi ilgilenecekmiş falan buraya kadar sorun yok fakat aynı gün içerisinde bir mesaj geliyor bana bir sipariş numarası bu ürünün ne olduğunu bilmiyorum gelen şey nedir fikrim yok, pazartesi günü gelecekmiş tahmini teslimat süresi öyle gözüküyor. Şimdi sizlere sorum şudur bu gelen şey benim onlara iade ettiğim parfüm mü? Yoksa bana kendi Razer klavyemi mi getirecekler? Yanıtlarsanız çok sevinirim.

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
Anlattığın kadarıyla karışık bir durum . Yani bunu bilmek biraz zor. Mecbur yarını bekleyeceksiniz. Bu arada merakımdan soruyorum , bende klavye alıcam da , hangi klavyeyi aldınız ? ( Konuyla ilgisi yok sadece merak )

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Kanka o kadar okudum ama hiçbir şey anlamadım be. :/ Olaylar baya karışmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8

Frost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ateş Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlattığın kadarıyla karışık bir durum . Yani bunu bilmek biraz zor. Mecbur yarını bekleyeceksiniz. Bu arada merakımdan soruyorum , bende klavye alıcam da , hangi klavyeyi aldınız ? ( Konuyla ilgisi yok sadece merak )
Razer Ornata Chroma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka o kadar okudum ama hiçbir şey anlamadım be. :/ Olaylar baya karışmış.
Karışık değil kısaca ben klavye sipariş ediyorum fakat parfüm geliyor faturalara bakıyorum klavyenin faturası çıkıyor bende müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirip iade tabeli oluşturuyorum geri yolluyorum bu sefer de firma ürünü kabul etmiyor onlara ait olmadığı için ben tekrar müş hizmetlerini arıyorum sadece çözüm merkezinin görebildiği bir talep oluşturuyor detaylıca notlarını ekliyor olay bu zaten asıl sorum şu bu talep açıldıktan yaklaşık 2 3 saat sonra telefonuma mesaj geliyor bir sipariş kodu bakıyorum benden kesinti yok para alınmamış ürünün ne olduğunu da bilmiyorum düşündüğüm şey şu mağduriyetimi gidermek için ya klavye mi yollayacaklar yada o iade ettiğim parfümü yollayacaklar ki o parfüm geri gelirse bu dolandırıcılığa girer bir çok kişide klavyenin geleceğini söylüyor inşallah dua ediyorum klavye gelir. Bende sizlerin fikrini almak istedim sadece.

Son düzenleme:

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alperen Çatıkkaşli
senin gönderdiğin ürün gelecek büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri