Hepsiburada kapıda yenile seçeneği mantıklı mı?

Mercy22

80+
Reaksiyon skoru
7
Bende İPhone 15 var ve 16 pro'ya geçmek istiyorum. Benim telefona 36bin veriyorlar ve 69bin'e 16 pro'ya geçebiliyorum. Eskiyi kapında yenile seçeneği mantıklı mı sizce ve bu olay nasıl işliyor?

Bende İPhone 15 var ve 16 pro'ya geçmek istiyorum. Benim telefona 36bin veriyorlar ve 69bin'e 16 pro'ya geçebiliyorum. Eskiyi kapında yenile seçeneği mantıklı mı sizce ve bu olay nasıl işliyor?
düz 15 için çok düşük bir değer sarı sitede en kötü 40 a satarsınız en kötü o da

düz 15 için çok düşük bir değer sarı sitede en kötü 40 a satarsınız en kötü o da
Fiyat bana iyi geldi ama şey soracağım, kurye gelip eskiyi alıyor yeniyi götürüyor ya bilgileri nasıl yeniye geçireceğim o anda yapıyorlar mı?

Fiyat bana iyi geldi ama şey soracağım, kurye gelip eskiyi alıyor yeniyi götürüyor ya bilgileri nasıl yeniye geçireceğim o anda yapıyorlar mı?
Bilgisayara yedekle.

Iphone 13 için 31k veriyor sanırım. 36k o telefona az vermiş. Elimde imkan olsa 15i 37k ya ben senden alırdım.

Kardeşim senin telefonu ucuza alıyorlar git sahibinden de sat daha iyi fiyata verirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri