Ürünler birkaç market dışında genelde marketle aynı fiyatta oluyor.MARKETTEN KENDİN GİDİP ALDIĞINDA DAHA UCUZA GELİYOR . UYGULAMALARDA HEPSİ 1-5 TL ARASI PAHALI ZATEN
Migros'ta geçerli. Marketler bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.migrostan geliyor dimi
BEN ÖYLE BİŞEYE PEK DENK GELMEDİM .HEP DİĞER MARKETLERLE KARŞILAŞTIRIRIM . YEMEK SEPETİ OLSUN ,TRENDYOLDAKİ MARKETLER OLSUIN. ÇOĞU ÜRÜNLERİ A101 BİM VS DAHA PAHALI BUDA ÖRNEK 100 LİRALIK İNDİRİMİ 30 TL YAPIYOR . BİDE YETERLİ MİKTAR OLMAYINCA GÖNDERİ ÜCRETİ İŞE GİRERSE ORTADA BİŞEY KALMIYORÜrünler birkaç market dışında genelde marketle aynı fiyatta oluyor.
Migros'ta geçerli. Marketler bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.
Hepsiburada da market alışverişi genelde raf fiyatıyla aynı. Migros sanal marketteki indirimler bile bazen hepsiburada migros satıcısına geliyor , yani oldukça kârlı bir alışveriş oluyor genelde. Hepsiburada premium sahibiyseniz minimum sepet tutarını aştığınızda ürünler ücretsiz geliyor.BEN ÖYLE BİŞEYE PEK DENK GELMEDİM .HEP DİĞER MARKETLERLE KARŞILAŞTIRIRIM . YEMEK SEPETİ OLSUN ,TRENDYOLDAKİ MARKETLER OLSUIN. ÇOĞU ÜRÜNLERİ A101 BİM VS DAHA PAHALI BUDA ÖRNEK 100 LİRALIK İNDİRİMİ 30 TL YAPIYOR . BİDE YETERLİ MİKTAR OLMAYINCA GÖNDERİ ÜCRETİ İŞE GİRERSE ORTADA BİŞEY KALMIYOR
Migros Hemen'de 25 lira üstü premium üyelerine ücretsiz teslimat seçeneği var. Ben çok sık kullanıyorum, geçen gün Torku Banada 65 TL'ydi.Hepsiburada da market alışverişi genelde raf fiyatıyla aynı. Migros sanal marketteki indirimler bile bazen hepsiburada migros satıcısına geliyor , yani oldukça kârlı bir alışveriş oluyor genelde. Hepsiburada premium sahibiyseniz minimum sepet tutarını aştığınızda ürünler ücretsiz geliyor.
Bende de 25 TL üstü ücretsiz teslimat var fakat konumumla mı alakalı acaba diyerek yanlış bilgi vermek istemedim. Ben marketten bir şey alacağım zaman sipariş geçiyorum %3 ü de iade edilmiş oluyor zaten.Migros Hemen'de 25 lira üstü premium üyelerine ücretsiz teslimat seçeneği var. Ben çok sık kullanıyorum, geçen gün Torku Banada 65 TL'ydi.