Neler Yeni

🔥İndirim HEPSİBURADA PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT !!

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Turhan Işık
Evet bu tarz peşine taksit kampanyalarında kredi kartlarının yıllık 750-1000 tl aidat ücreti olduğunu unutmayın, aidatsız düz kredi kartı alırsanız da kampanyalardan yararlanamıyorsunuz haberiniz olsun.
Kuveytte hiçbir aidat vs yok. Katılım bankalarında bu tip masraf alamıyorlar zaten. Yıllardır bir kuruş aidat ödemedim.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
Asil
Geçen başvuruda bulundum. Çok saçma sapan sorular soruyorlar. Ne yapacaksınız neden hesap açıyorsunuz söylüyorum yatırım ve harcamalar için neden yatırım yapacaksınız neden nedennnn. Kafayı yemiş Arapların bankası ve kartı kendilerinin olsun. Nakitten devam.
Erkek adam nakit kullanır baba

hamonbru

80+
Evet bu tarz peşine taksit kampanyalarında kredi kartlarının yıllık 750-1000 tl aidat ücreti olduğunu unutmayın, aidatsız düz kredi kartı alırsanız da kampanyalardan yararlanamıyorsunuz haberiniz olsun.
Bu kampanyaya bakmadım ama benim gördüğüm peşin fiyatına taksit sayıları genelde aidatlı aidatsız kart arasında farketmiyor. Olursa puan kampanyalarında fark oluyor.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Turhan Işık

burakbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Burak Erdaloğlu
airpods alabiliyor muyuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Karayılan
sabah ben bu kampanya dolayısıyla bankaya hesap açtırdım kuveyt sağlam kart varmış hem hesap hem de kredi kartı, ona başvurdum aidat ücreti yokmuş, yarım saat içerisinde hallettim alışverişide yaptım

Mitnick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert B
sabah ben bu kampanya dolayısıyla bankaya hesap açtırdım kuveyt sağlam kart varmış hem hesap hem de kredi kartı, ona başvurdum aidat ücreti yokmuş, yarım saat içerisinde hallettim alışverişide yaptım
peki hemen veriyorlar mı kartı ?

Parraking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet sert
Geçen başvuruda bulundum. Çok saçma sapan sorular soruyorlar. Ne yapacaksınız neden hesap açıyorsunuz söylüyorum yatırım ve harcamalar için neden yatırım yapacaksınız neden nedennnn. Kafayı yemiş Arapların bankası ve kartı kendilerinin olsun. Nakitten devam.
Bana hiç bu kadar soru sormadılar çokta yardımcı oldular,sorulması gereken soru varsa prosedür gereğidir tüm bankalar sorar zaten,ırkçılık iliklerinize işlemiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,479
Üyeler
162,695
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom