🔥İndirim Hepsiburada Premium Üyelik 1 TL🔥

Reaksiyon skoru
6,638
Dostlar kişiye özel mi bilmiyorum ama hesabınıza bakın derim bende 49 TL yazıyordu düne kadar bugün 1 TL olmuş daha önce premium üyelik kullanmıştım

@Mehmet Yılmaz aga Abdullah'a Söyler misin şu Honor 400 İçin Fiyat İndirimi vs yapabilirmi :) sağolsun verdiği destek sayesinde a35 cihazımı iade ettim parası geldi salı günü 16'k gözüme bu cihaz çarptı kullanıcı yorumları vs'de iyi olunca bunu almaya karar verdim ama bu fiyatta kaldı :peeposad::uzgunpeepo:

Screenshot_2025-11-06-14-13-16-385_com.pozitron.hepsiburada.webp

Dostlar kişiye özel mi bilmiyorum ama hesabınıza bakın derim bende 49 TL yazıyordu düne kadar bugün 1 TL olmuş daha önce premium üyelik kullanmıştım

@Mehmet Yılmaz aga Abdullah'a Söyler misin şu Honor 400 İçin Fiyat İndirimi vs yapabilirmi :) sağolsun verdiği destek sayesinde a35 cihazımı iade ettim parası geldi salı günü 16'k gözüme bu cihaz çarptı kullanıcı yorumları vs'de iyi olunca bunu almaya karar verdim ama bu fiyatta kaldı :peeposad::uzgunpeepo:

Alıntıyı görüntüle
Zaten ilk üyelik için bu fiyat sen daha önce kullandiysan üzerinden uzun zaman geçmiştir muhtemelen ondan. Bu cihaz 16 k düştüğünde fiyat hatası mı indirim gibi birşeydi alan aldı birdaha o fiyata düşmez

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Zaten ilk üyelik için bu fiyat sen daha önce kullandiysan üzerinden uzun zaman geçmiştir muhtemelen ondan. Bu cihaz 16 k düştüğünde fiyat hatası mı indirim gibi birşeydi alan aldı birdaha o fiyata düşmez
Cihaz o fiyata düşmedi 14.199 düştü fiyat hatası değildi çünkü kimsenin iptal olmadı

Demekki yanlış hatırladım ama dediğim gibi birdaha gelmez o fiyata
Bu fiyata gelmezse sorun değil ama 15 16 olsa süper olacakta bu fiyatta tıkandı :) 11'mi bekliyorlar bilemedimki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyeten Vodafone Red tarifelerine sahip olanlara Vodafone Happy sayfasında 1 yıl HB premium bedava.
Farklı hesapta kullanılıyormu yoksa hesap sahibi tekmi kullanabiliyor bunu?

Ben başka bir forum kullanıcısından 80 liraya 1 yıllık premium kodu almıştım. Aylık almak yerine çok iyi oluyor.

edit: benim bahsettiğim bitmiş galiba ama üstteki arkadaşın dediği gibi vodafone redliler 1 yıllık alabiliyor.

bana 1 hafta once vermıştı aldım

kart alınca ücretsiz oluyordu galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri