Neler Yeni

Hepsiburada'da olmayan fiyat güncellemesi (Satıcı Hepsiburada)(SATICI HEPSİBURADA)

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Döviz kuruna göre anlık güncelleme yapma yükselirken vardı şuan neden yok satıcı Hepsiburada olmasına rağmen?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İndirim için doların stabil hale gelmesi lazım.

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim için doların stabil hale gelmesi lazım.
Ürünü TL ile almıyorlarki karıda dolar bazında tutuyorlar ve yükselme oranı çok olunca anlık zam oluyor düşüş olayında neden anlık indirim olmuyor bunu sormuştum

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dolandırıcı ne alaka ya. Ne yaşıyorsunuz siz? Sitede ki bütün ürünler hepsiburadanın mı?. Saçma saçma başlıklar atmayınız.

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşme süresi değil düşme oranı ile zam yapıldı yani düşme oranı yine çok yüksek yine anlık indirim olabilir dediğim gibi açıklayamadım ama küçük esnaf değil bu siteler TL ile anlık alsın dolar ile alıyorlar ve giren 300 dolarsa dün bugün giren 400 civarı dolar oluyor yani aslında ürün şuan dolar düşse bile zamlandi demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolandırıcı ne alaka ya. Ne yaşıyorsunuz siz? Sitede ki bütün ürünler hepsiburadanın mı?. Saçma saçma başlıklar atmayınız.
Satıcı Hepsiburada diye belirttim

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Şimdi elindeki ürünü dolar artar artmaz pahalı hale getiriyor da dolar düşünce elimdeki ürünü dolar ile aldım ucuzlatamam diyorsa evet bu dolandırıcılıktır

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Düşme süresi değil düşme oranı ile zam yapıldı yani düşme oranı yine çok yüksek yine anlık indirim olabilir dediğim gibi açıklayamadım ama küçük esnaf değil bu siteler TL ile anlık alsın dolar ile alıyorlar ve giren 300 dolarsa dün bugün giren 400 civarı dolar oluyor yani aslında ürün şuan dolar düşse bile zamlandi demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı Hepsiburada diye belirttim
İstediği fiyattan satması dolandırıcı mı oluyor.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Şimdi elindeki ürünü dolar artar artmaz pahalı hale getiriyor da dolar düşünce elimdeki ürünü dolar ile aldım ucuzlatamam diyorsa evet bu dolandırıcılıktır
Eğer ürünü dolar fazlayken aldıysa sana neden aldığı fiyattan satsın. İşine gelirse alırsın bunun dolandırıcılıkla bir alakası yok.

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Eğer ürünü dolar fazlayken aldıysa sana neden aldığı fiyattan satsın. İşine gelirse alırsın bunun dolandırıcılıkla bir alakası yok.
Beyfendi üst kısımda açıkladım okusan mı diyorum neyse açıklamaya çalışmak imkansız size bol şans dediğim gibi

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,787