Ürünü TL ile almıyorlarki karıda dolar bazında tutuyorlar ve yükselme oranı çok olunca anlık zam oluyor düşüş olayında neden anlık indirim olmuyor bunu sormuştumİndirim için doların stabil hale gelmesi lazım.
Satıcı Hepsiburada diye belirttimDolandırıcı ne alaka ya. Ne yaşıyorsunuz siz? Sitede ki bütün ürünler hepsiburadanın mı?. Saçma saçma başlıklar atmayınız.
İstediği fiyattan satması dolandırıcı mı oluyor.Düşme süresi değil düşme oranı ile zam yapıldı yani düşme oranı yine çok yüksek yine anlık indirim olabilir dediğim gibi açıklayamadım ama küçük esnaf değil bu siteler TL ile anlık alsın dolar ile alıyorlar ve giren 300 dolarsa dün bugün giren 400 civarı dolar oluyor yani aslında ürün şuan dolar düşse bile zamlandi demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satıcı Hepsiburada diye belirttim
... Bol şansİstediği fiyattan satması dolandırıcı mı oluyor.
Eğer ürünü dolar fazlayken aldıysa sana neden aldığı fiyattan satsın. İşine gelirse alırsın bunun dolandırıcılıkla bir alakası yok.Şimdi elindeki ürünü dolar artar artmaz pahalı hale getiriyor da dolar düşünce elimdeki ürünü dolar ile aldım ucuzlatamam diyorsa evet bu dolandırıcılıktır
Beyfendi üst kısımda açıkladım okusan mı diyorum neyse açıklamaya çalışmak imkansız size bol şans dediğim gibiEğer ürünü dolar fazlayken aldıysa sana neden aldığı fiyattan satsın. İşine gelirse alırsın bunun dolandırıcılıkla bir alakası yok.
Cidden yazık sana. Serbest piyasa istediği fiyattan yazar. İsterse düşürmez.... Bol şans
Teşekkür ederim ama üst kısımda açıkladım bunu anlamak istemiyorlarŞimdi elindeki ürünü dolar artar artmaz pahalı hale getiriyor da dolar düşünce elimdeki ürünü dolar ile aldım ucuzlatamam diyorsa evet bu dolandırıcılıktır