Neler Yeni

Yardım Her gün mavi ekran hatası

AlyQarai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali KARA
Merhaba, her gün mutlaka mavi ekran yiyorum genelde çoklu işlem yaptığım da oluyor. Bilgisayarı formatlayıp temiz kurulum yaptığımda uzun süre olmamıştı ama artık ne sebep oluyorsa her gün olmaya başladı, ilginiz için teşekkür ederim.

Sistemim: ASUS ROG STRIX 3060, R7 5800X, MSI B550 Gaming, Corsair Vengeance 32 GB, Thermaltake GF1 850W güç kaynağı ve Windows 10 kullanıcısıyım.

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar toplama / pixel art
ekran kartına herhangi sıvı teması gerçekleşmediyse veya pc bileşenlerin ısınmıyor ise psu'da da problem yoksa yazılımsal bir sorundur format atıp denemeni öneriyorum

AlyQarai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali KARA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartına herhangi sıvı teması gerçekleşmediyse veya pc bileşenlerin ısınmıyor ise psu'da da problem yoksa yazılımsal bir sorundur format atıp denemeni öneriyorum
Ramlerimi kontrol ettim, diğer bileşenlerim de ısı değerleri ve veririmlilikleri çok iyi durum da ama hangi yazılımdan olduğunu bilsem en azından onu kurmazdım. Muhtemelen formattan sonra yine o programı kuracam cünkü

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar toplama / pixel art
Ramlerimi kontrol ettim, diğer bileşenlerim de ısı değerleri ve veririmlilikleri çok iyi durum da ama hangi yazılımdan olduğunu bilsem en azından onu kurmazdım. Muhtemelen formattan sonra yine o programı kuracam cünkü
bende geçen sistem dosyalarını kurcalarken aynı sorunu yaşadım sürekli mavi ekran veriyordu ve hiç açılmıyordu sistem otomatik onarım yapabilirse ordan sıfırlamayı seçebilirsin pc düzelir bilgilerini kurtarırsın yada direk format at gitsin

AlyQarai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali KARA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende geçen sistem dosyalarını kurcalarken aynı sorunu yaşadım sürekli mavi ekran veriyordu ve hiç açılmıyordu sistem otomatik onarım yapabilirse ordan sıfırlamayı seçebilirsin pc düzelir bilgilerini kurtarırsın yada direk format at gitsin
olmadı format atıcam tekrardan teşekkür ederim.

Top Bottom