Neler Yeni

Her Gün Ücretsiz Steam Random Key Kazanmak! (GÜNCEL)

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
SÜRESİZ BİR ETKİNLİKTİR (HALA DEVAM EDİYOR 16/11/2021)

İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Daha önce konu açmak aklıma gelmemişti. Ben yaklaşık 12-13 gündür kullanıyorum ve 12-13 civarı Steam random key kazandım (1 tanesi başka bir hesapta kullanılmıştı)

NOT : Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.

NOT 2: Her gün sadece 1 tane key kazanabilirsiniz. 2. keyi kazanmak için ''GalaSilver'' denilen para biriminden harcamanız gerekiyor.

NOT 3: Kart düşüren, AAA oyunlar çıkabiliyor yazdıklarına göre.

NOT 4: Zorlananlar için en kolay görevler yerden çalıları topladığımız görev ile tırpan kullanarak yerdeki bitkileri kestiğimiz görevlerdir.
1- ''Win a FREE Steam Key!'' Bölümüne Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

2- Play'e Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

3- Challenge Butonuna Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.
Keyi Kullan Dedikten Sonra Steam Hesabınızda Kullanabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
güvenemedim.

ByKayseriLi

80+ Bronze
dd37l2iytP9FqS7A3JXGWRtC2pUFAVTZWRG5270Ih8gbkz5OjHM3g8aRz36o9mWhe7jfJyuSRO1U3Iu3nOTarDsAPwEJbTtCjuoCWxJpFarrER18lVwwIil9ik45QcOSYZd__IUa2HAOCTMBJKM

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Konu güncel az önce upladım.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
SÜRESİZ BİR ETKİNLİKTİR (HALA DEVAM EDİYOR 11/02/2022)

İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 120 civarı oyun kazandım

NOT : Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.

NOT 2: Kart düşüren, AAA oyunlar çıkabiliyor yazdıklarına göre.

1- ''Win a FREE Steam Key!'' Bölümüne Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

2- Play'e Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

3- Challenge Butonuna Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.
Keyi Kullan Dedikten Sonra Steam Hesabınızda Kullanabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Oyun neden çok kasıyor?

• Beğen

LaketrooS

80+ Silver
  • Beğen

LaketrooS

80+ Silver
Top Bottom