Neler Yeni

Her sene aynı oyunu çıkartan FIFA

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Arkadaşlar bu oyun neden böyle? Yıllardır aynı oyunu aynı oyun tarzını aynı grafikler aynı momentum aynı hatalar vs. Yok kartların tasarımlarını değiştirdik yok kadın futbolcuları getirdik cart curt. Oyun sonuna kadar paketlerden hiçbir şekilde iyi oyuncu atmayıp oyunun bitmesine 1 ay kala paketlerin şans yüzdesini arttırıp iyi oyuncular çıkıyor bu seferde oyuncular oyun sonu geldi diye oyunu bırakıyor. Oyuna para yatırmadan veya e sporcu gibi çok iyi oynamadığın sürece iyi kadro dizemiyorsun. Peste öyle değildi peste her zaman iyi kadrolar yapabiliyordun istediğin oyuncuyu alabiliyordun ama bu oyunda nedense senelerdir değişen tek şey fifa 23de gelen çimlerde oyuncular kaydığı zaman iz bırakıyormuş cart curt (fps kaybı) Oyuncular her sene momentumdan şikayetçi rakip sana 30 saniyede 5 gol atabiliyor elinden bir şey gelmiyor oyuncuların koşmuyor anlamıyorum bu oyunu her sene de aynı fiyata satıyorlar trde 1000tl olmasına değil her sene 40 50 dolara aynı oyunu satmaları çok saçma.

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Arkadaşlar bu oyun neden böyle? Yıllardır aynı oyunu aynı oyun tarzını aynı grafikler aynı momentum aynı hatalar vs. Yok kartların tasarımlarını değiştirdik yok kadın futbolcuları getirdik cart curt. Oyun sonuna kadar paketlerden hiçbir şekilde iyi oyuncu atmayıp oyunun bitmesine 1 ay kala paketlerin şans yüzdesini arttırıp iyi oyuncular çıkıyor bu seferde oyuncular oyun sonu geldi diye oyunu bırakıyor. Oyuna para yatırmadan veya e sporcu gibi çok iyi oynamadığın sürece iyi kadro dizemiyorsun. Peste öyle değildi peste her zaman iyi kadrolar yapabiliyordun istediğin oyuncuyu alabiliyordun ama bu oyunda nedense senelerdir değişen tek şey fifa 23de gelen çimlerde oyuncular kaydığı zaman iz bırakıyormuş cart curt (fps kaybı) Oyuncular her sene momentumdan şikayetçi rakip sana 30 saniyede 5 gol atabiliyor elinden bir şey gelmiyor oyuncuların koşmuyor anlamıyorum bu oyunu her sene de aynı fiyata satıyorlar trde 1000tl olmasına değil her sene 40 50 dolara aynı oyunu satmaları çok saçma.
Hocam tamamen tekellikten kaynaklı popo rahatlığı var EA de şöyle karşılarına kallavi bir rakip çıksa kendilerini sıkarlar ve daha güzel oyun çıkarırlar. Tek oldukları için istedikleri gibi at koşturuyorlar. Aynı durum Football Manager 24 içinde geçerli berbat.

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tamamen tekellikten kaynaklı popo rahatlığı var EA de şöyle karşılarına kallavi bir rakip çıksa kendilerini sıkarlar ve daha güzel oyun çıkarırlar. Tek oldukları için istedikleri gibi at koşturuyorlar. Aynı durum Football Manager 24 içinde geçerli berbat.
Konami kendini satmasaydı o zaman görürdüm fifayı.
Ultimate team oyuncularına destek yok. Bu dediklerimi oyunu ofline oynayanlar yorumlamamalarını rica ederim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kadroları güncellemek dışında bir şey yapmadıkları halde her sene tam oyun fiyatı biçiliyor. Ben 2010'dan beri futbol oyunu oynamıyorum. PES 2010'un tasarımı ve gerçekçilik adına futbolcuyu baskı yapamaz hale getirmesi en büyük etkendi. Sonra her iki firma işin suyunu çıkardı.

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millet her sene deli gibi para basıyor oyuna adamların kafası rahat isterlerse fifa 15 grafikli oyun çıkarsınlar gene millet para yatırmaya devam eder
Kafasının rahat olmasının sebebi ea football :) Konami piyasada olcaktı görürdüm o zaman fifayı beş para etmez oyun ama oynuyorum başka oynayacak futbol oyunu yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
kucu adam
Tekel ise yapacak bir şey yok arkadaşlar. Ben sevmediğim için ve spor oyunları bana hitap etmediği için oyun hakkında eleştiri yapmam doğru olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,484
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom