Neler Yeni

Her şey dahil yavru kedi seti önerisi.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Sokakta annesi tarafından terk edilmiş bir yavru kedi bulduk, diğerleri vefat etmiş :( , bende evimde beslemeye karar verdim. Bunun içinde her şey dahil bir F/P :D bir kedi seti arıyorum. Tahminimce 6 haftalık falan. Bütçe 250₺ :(

Maykıl

80+ Silver
Sokakta annesi tarafından terk edilmiş bir yavru kedi bulduk, diğerleri vefat etmiş :( , bende evimde beslemeye karar verdim. Bunun içinde her şey dahil bir F/P :D bir kedi seti arıyorum. Tahminimce 6 haftalık falan. Bütçe 250₺ :(
Veterinerlere goturup vitaminlerini karsilamayacagini soyle cogu veteriner alir 250 tl ye onun vitaminlerini karsilayamassin

Edit: yarası varmi fotograf atabilirmisin ?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veterinerlere goturup vitaminlerini karsilamayacagini soyle cogu veteriner alir 250 TL ye onun vitaminlerini karsilayamassin

Hayır yarası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veterinerlere goturup vitaminlerini karsilamayacagini soyle cogu veteriner alir 250 TL ye onun vitaminlerini karsilayamassin

Veteriner alır derken vitaminlerini ücretsiz mi verir demek istiyorsun?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
dostum o kednin aşıları yapıldı mı

Top Bottom