Neler Yeni

Her yönden kaliteli kulaklık önerisi?

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
Merhaba, uzun süredir kulaklıkları araştırıyorum fakat anlamadığım şey şu, tonlarca iyi yorum görürken diyorum ki evet aradığım kulaklığı buldum sonra biraz daha araştırıyorum tonlarca kötü yorum görüyorum ve kulaklığı kafamdan eliyorum eleye eleye kulaklık kalmadı alamadıkça da fiyatları yükseliyor.
Çoğunluk olarak ses kasmaya odaklı oyun oynayacağım ama keyifli şekilde film ve müzik dinlemeyi de istiyorum kulak üstü olması şart değil kulak içi öneriniz var ise gerekirse ses kartı satın alırım yine çözerim yeter ki bana bir çıkış yolu önerin. En sonda 100TL'ye bir kulak içi alacağım mikrofon olarak da telefonuma WO Mic indirip telefonumu mikrofon olarak kullanacağım o olacak. Muhtemelen önediğiniz ürünlerin çoğunu ben elemişimdir ama siz yine de bilginizi benimle paylaşın teşekkürler.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
dediğiniz şey biraz zor hocam mesela ben bilgisayarda ses kasmak için arctis 3 2019 edition kullanıyorum oyunlarda gayet iyi hoş ama müzikte filmde ne ses yüksekliği ne de başka bir şey tatmin ediyor oyuzden hem dışarıda hem evde müzik dinlemek içinde anker q30 kullanıyorum filmde de fena olmayan bir performans veriyor yani demek istediğim hangi taraf ağır basıyorsa ona yönelik bir kulaklık bakmanızdan yanayım

CemHP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem
Ben oyun icin logitech g933 snow, disarda kullanmak yada muzik dinlemek icin de marshall major 4 kullaniyorum. ikisinden de memnunum ama yillar once Razer Hammerhead v2 kullandim. Oyun ve techno tip muzikler icin cok iyiydi ( ornek - https://www.hepsiburada.com/yw-bc-r...undur-zh-razer-yurt-disindan-pm-HBC00004YO8WH ). Eger yurt disinda tanidik birileri varsa cok daha makul fiyatlara alabiliniyor. Ozellikle CS de pro oyuncularin taktigi kulaklik oldugu icin almistim.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
mecit burak kılıç
her kulaklığın iyi olduğu belli bir konu var 1 kulaklıktan 10 kulaklık bekleme

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her kulaklığın iyi olduğu belli bir konu var 1 kulaklıktan 10 kulaklık bekleme
her şeyi mükemmel olmak zorunda değil kaliteden bahsettim elimde kalmasın orta film müzik de iş görsün oyunda da sağlam ses kastırabilsin mesela HS80 in mikrofonu stüdyo mikrofonu gibi çok beğeniyorum sesine de ortalama diyorlar ama amzon da yorumlarını okuyorum yabacınlar yerden yere vurmuş kulaklığın uygulaması çöp diyenler mi dersin sürekli cızırtı var sesler çok kötü bass cok fazla falan bi görmen lazım ama bi o kadar da iyi yorum var anlamıyorum

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
mecit burak kılıç
her şeyi mükemmel olmak zorunda değil kaliteden bahsettim elimde kalmasın orta film müzik de iş görsün oyunda da sağlam ses kastırabilsin mesela HS80 in mikrofonu stüdyo mikrofonu gibi çok beğeniyorum sesine de ortalama diyorlar ama amzon da yorumlarını okuyorum yabacınlar yerden yere vurmuş kulaklığın uygulaması çöp diyenler mi dersin sürekli cızırtı var sesler çok kötü bass cok fazla falan bi görmen lazım ama bi o kadar da iyi yorum var anlamıyorum
5000 yorumdan 2 3 tanesine takılmayın alın geçin iade edersiniz

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
5000 yorumdan 2 3 tanesine takılmayın alın geçin iade edersiniz
Keşke 2 3 olsa 1 yıldız yorumlar 1000 kişilik yorumun %9 unu oluşturuyor yani neredeyse 100 kötü yorum var bu tedirgin ediyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,924
İsim
Emir
Uygulamasına nasil hakaret edebilirler anlayamiyorum.Cok basit uygulamasi var.Hs80i 1.5yil kullandim tek sorun kafa bandinin ufak catlamasiydi.Onun haricinde denilen tum sikayetler bende olmadi.Teknoloji sans isi o yuzden 10/10 kulaklik imkansiz.

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
Uygulamasına nasil hakaret edebilirler anlayamiyorum.Cok basit uygulamasi var.Hs80i 1.5yil kullandim tek sorun kafa bandinin ufak catlamasiydi.Onun haricinde denilen tum sikayetler bende olmadi.Teknoloji sans isi o yuzden 10/10 kulaklik imkansiz.
Oyunlarda ses kasmada veya müzik, film gibi şeylerde ne durumda kalitesi? Mikrofonu zaten çok iyi onu biliyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,924
İsim
Emir
Oyunlarda ses kasmada veya müzik, film gibi şeylerde ne durumda kalitesi? Mikrofonu zaten çok iyi onu biliyorum.
Fps oyunları çok nadir oynadığım için bir şey diyemeyeceğim.Müzik ve film performansı mikrofonuyla aynı performansta desem hakkıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Serkan karakaya
Merhaba, uzun süredir kulaklıkları araştırıyorum fakat anlamadığım şey şu, tonlarca iyi yorum görürken diyorum ki evet aradığım kulaklığı buldum sonra biraz daha araştırıyorum tonlarca kötü yorum görüyorum ve kulaklığı kafamdan eliyorum eleye eleye kulaklık kalmadı alamadıkça da fiyatları yükseliyor.
Çoğunluk olarak ses kasmaya odaklı oyun oynayacağım ama keyifli şekilde film ve müzik dinlemeyi de istiyorum kulak üstü olması şart değil kulak içi öneriniz var ise gerekirse ses kartı satın alırım yine çözerim yeter ki bana bir çıkış yolu önerin. En sonda 100TL'ye bir kulak içi alacağım mikrofon olarak da telefonuma WO Mic indirip telefonumu mikrofon olarak kullanacağım o olacak. Muhtemelen önediğiniz ürünlerin çoğunu ben elemişimdir ama siz yine de bilginizi benimle paylaşın teşekkürler.
Sende benimle aynı durumu yaşamışsın 1 2 ay konu açtım araştırdım hem 7.1 ses özelliği olan ve hemde ses codecleri iyi bir kulaklık ariyordum(gamingli rgbli olanlarını istemiyordum) öyle bir kulaklık bulamadım. Senin için önemli olan oyunmu muzikmi önce buna karar ver. Sonra Sony xm5 veya sennheiser momentum 4 tarzi kulakliklara baktım çok palalılar 12 k 16k arasi. En son fp anker soundcore q 45 space edition aldim ve bana az çok yetti. Oyuncu değilim fps oyunu fazla oynamiorum oynayacak olduğumda kablosu var takıyorum. Seside fena gelmedi ve fiyatı 4.5 bin TL. Diyeceğim şu ki gaming kulaklikmi Alican yoksa müzik kulaklığımı önce buna karar ver ikisininde yapan bir kulaklık yok

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
bütçe ne hocam düşük bütçede Behringer bh470 tavsiyemdir ben aşırı memnun kaldım sesi gerçekten fiyatının çok çok çok üstünde diyebilirim bana soracak olursanız sennheiser accentumdan daha iyi bir sesi var oyunlardada gaet tatmin edici ama dinlemede kesinlikle fiyatında RAKİPSİZ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,768
Üyeler
162,551
Son üye
Furkanb45
Top Bottom