Neler Yeni

Herhangi Bir Kablosuz Şarj Tüm Telefonlara Uyar Mı ?

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Örnek olarak ben Samsung S6 kullanıyorum bunda kablosuz şarj olduğunu biliyorum. Her model için mesela samsung un kendine ait bir kablosuz şarj standı var mı yoksa rastgele bir markadan alınan şarj ile kablosuz şarj desteği veren tüm telefonları şarj etmek mümkün müdür ?

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Örnek olarak ben Samsung S6 kullanıyorum bunda kablosuz şarj olduğunu biliyorum. Her model için mesela samsung un kendine ait bir kablosuz şarj standı var mı yoksa rastgele bir markadan alınan şarj ile kablosuz şarj desteği veren tüm telefonları şarj etmek mümkün müdür ?
Mümkün oluyor genelde ancak sarj süresi vs değişiklik gösterebiliyor.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkün oluyor genelde ancak sarj süresi vs değişiklik gösterebiliyor.
Zaten telefonun eskiliğinden dolayı tam şarj olmuyor. Şarjı 0 iken 5-10dk da 30-40 falan oluyor ama şarj göstergesi yanlış çünkü 100 den 1 e çok çabuk düşüyor. Şarjı 1 de kaldığında ise 1 saat kadar kullanılabiliyor. 90 civarındayken şarjı tak çıkar yaptığımda 60 a kadar düşüyor sonra tekrar şarj oluyor. Merakımdan sordum birde kablosuz şarj daha yavaş olduğundan belki tam şarj doldurabilir.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Zaten telefonun eskiliğinden dolayı tam şarj olmuyor. Şarjı 0 iken 5-10dk da 30-40 falan oluyor ama şarj göstergesi yanlış çünkü 100 den 1 e çok çabuk düşüyor. Şarjı 1 de kaldığında ise 1 saat kadar kullanılabiliyor. 90 civarındayken şarjı tak çıkar yaptığımda 60 a kadar düşüyor sonra tekrar şarj oluyor. Merakımdan sordum birde kablosuz şarj daha yavaş olduğundan belki tam şarj doldurabilir.
O zaman tavsiye ederim. https://www.deji.com.tr/samsung-gal...DLzEAPYZvW2MGvpibr5ZGG2qedhO8qBMaAqM2EALw_wcB

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Yok bataryayı değişmeyi düşünmüyorum çünkü telefon babamdan bana geçmeden önce Binadan düştü , üstüne kaynak yapılırken şey sıçradı falan ön ve arka cam kısımları kırık olduğundan kimse çıkarmak istemiyor. Çıkarsalar parçalanacağı için yenisini almam gerekecek oda gereksiz para. Her şeyi düzenlemeye kalksam yeni telefon alırım yani parmak izi de bozuk çalışmıyor çiziklerden dolayı. Yine de öneri için teşekkürler.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Qi standardındaki şarj aletleriyle uyumlu olur. Şarj uzun sürer.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Yok bataryayı değişmeyi düşünmüyorum çünkü telefon babamdan bana geçmeden önce Binadan düştü , üstüne kaynak yapılırken şey sıçradı falan ön ve arka cam kısımları kırık olduğundan kimse çıkarmak istemiyor. Çıkarsalar parçalanacağı için yenisini almam gerekecek oda gereksiz para. Her şeyi düzenlemeye kalksam yeni telefon alırım yani parmak izi de bozuk çalışmıyor çiziklerden dolayı. Yine de öneri için teşekkürler.
Artık yeni telefon alma vakti gelmiş

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Qi standardındaki şarj aletleriyle uyumlu olur. Şarj uzun sürer.
Şarjı uzun sürmesi daha iyi olur çünkü şuan 5-10dk da sözde %40 civarı şarj oluyor. Peki önereceğin bir kablosuz şarj var mı ?

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Artık yeni telefon alma vakti gelmiş
Yok benim için yeter. 10 Yıl bozulmasa yine almam çünkü bilgisayar daha çok işlevsel geliyor , telefon benim için gereksiz gibi. Özellik olarak da bana yetiyor fotoğraf veya oyunlar için zaten çok nadir kullanıyorum o yüzden yenisine gerek yok.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Yok benim için yeter. 10 Yıl bozulmasa yine almam çünkü bilgisayar daha çok işlevsel geliyor , telefon benim için gereksiz gibi. Özellik olarak da bana yetiyor fotoğraf veya oyunlar için zaten çok nadir kullanıyorum o yüzden yenisine gerek yok.
sen bilirsin

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
S6 bence şuan bile iyi. Ucuz diye satılan çoğu telefonu tokatlar durumda. Tanıdıklarımda A10 , A10S var hepsinin telefonu berbat çalışıyor daha doğrusu çalışmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,662
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom