Herhangi bir oyun hakkında linç yemenize sebep olacak fikirleriniz nedir?

Pubg mobile gelmiş geçmiş en iyi Battle royal dir ama artık barbi giydirmeciye döndü kız kitlesi en yüksek online oyunlardan biri ama bu kadar da olmaz be gelen desenlerin yarısı tavşanlı mavşanlı pembiş eski sezon setleri hem daha ince Hemde az dikkat çektiği için oynaması daha zevkli
Favori set
Buz diyarı seti
Buz kask
Firavun çanta
Buz m4-ump

CS de şekil şükül bıcakları 5000-10000 dolara alan adamlar net enayidir.
Kasa açıp pıçak çıktığında eşşek gibi anıran adamlarda beyinsizdir.

Eşşekten özür dilerim onları beyinsizlerle bir tutuyom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pubg mobile gelmiş geçmiş en iyi Battle royal dir ama artık barbi giydirmeciye döndü kız kitlesi en yüksek online oyunlardan biri ama bu kadar da olmaz be gelen desenlerin yarısı tavşanlı mavşanlı pembiş eski sezon setleri hem daha ince Hemde az dikkat çektiği için oynaması daha zevkli
Favori set
Buz diyarı seti
Buz kask
Firavun çanta
Buz m4-ump
Oyundan mı bilmem ne erkeklerin hep kız karakterler seçtiğini görüyorum. Sanki bilinçaltında kız olmak istiyorlar. LGTP propagandası işliyor.

CS de şekil şükül bıcakları 5000-10000 dolara alan adamlar net enayidir.
Kasa açıp pıçak çıktığında eşşek gibi anıran adamlarda beyinsizdir.

Eşşekten özür dilerim onları beyinsizlerle bir tutuyom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyundan mı bilmem ne erkeklerin hep kız karakterler seçtiğini görüyorum. Sanki bilinçaltında kız olmak istiyorlar. LGTP propagandası işliyor.
KIz karekterler daha ince oluyor vurulması daha zor yani her şey lgbt den değil.

Cs 2 nin artık bitmiş kimsenin de farkında olmayışı. Hitboxlar ve subtick olayının Go dan bile rezalet olması 8 senelik oyunu sildirdi bana. Ayrıca silahlara eklenen sözde bi halta yaramayan süs ve her yıl eklenen onlarca görünümden bahsetmiyorum bile. Genel fps oyunları bitmiş şuanlık. Squad gibi taktiksel oyunlardan devam.

gta 5 rdr 2 den daha iyidir. rdr2 çöptür ve kazıktır

valorant çöp bir oyun 21. yüzyılda hala fizik motoru yok adamı vuruyorsun cs1.6 daki gibi ölüyorlar vuruş hissiyatı yok oynarken neden oynuyorum dedirten bir oyun amaç yok sürekli aynı şey her güncellemede çok op bir ajan ekleniyor tüm meta değişiyor oyun allak bullak oluyor sonra düzeltmek için 2-3 tane daha yama ekliyorlar falan filan çok saçma 3 ay girmeyince oyun çok değişmiş olabiliyor onun yerine cs2 de her gün dm girer 2-3 adam öldürür haftalık drobumu alır keyfime bakarım

1746279594086.webp

Valorant, LOL, Undertale, MGS 5, Terraria, Assassin's Creed serisi, Cyberpunk 2077, Death Stranding, A Way Out ve Dead Cells. Bunlar sadece aklıma gelenler. Hepsi de tamamen abartılmış bir balondur. Deneyerek konuşuyorum. Konu zevk ve tür değil.

Ghost Of Tsushima kötü bir oyundur. Tilki kovala, şifalı suya otur, şiir yaz ve gideceğin yeri bulmak için zırt pırt rüzgar estir. Oyunun yarısı bunlardan ibaret. Oyunun 4. saatinde yolda giderken bir tane yabancı denk geldi. Adama yardım edeyim dedim. Gidip gölün kenarından ot toplattı adam bana. Ulan banane ottan, ben savaş istiyorum savaş. Bir de aradığım şeyleri bulmak için sürekli mücadele etmem gerekiyor ya, deli oluyorum. Dağın tepesinde bir şey var ve oraya ulaşmam gerekiyor ama dağın tepesine çıkan yol yok. Ya sabır... Keşke bunu oynayacağıma 10 defa daha Sifu bitirseydim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,218
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri