Neler Yeni

herkes bir anda hasta olmaya başladı

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
evet biliyorum konu dışı ama konu dışına attım kimse görmedi bari burda görür belki

arkadaşlar ben 2 gün boğaz arısından sonra cuma sabahı hastalandım ve hastaneye gittiğimi,zde normal grip dediler ama annem dede var ses gidik arkadaşımdada var ateşi var onunda ses gidik 2 yeğenimdede var üst katta 4 komşudada var ve pek çoğu okul vb. bağzı kişiler domuz gribi diyor sizce neden korona v2.0 mı geldi :D

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim sınıfta hasta. Ama bence normaldir ya. Koronadan öncede hastalık vardı.

uydu3

80+ Silver
Evet herkes hasta bir tuhaflık var gibi kimse iyileşmiyor ayrıca

Kontfire

80+ Silver
1 ay önce baya bir halsizlik yaşadım 3-4 gün sonra geçti. 10 gün sonrasında fena öksürmeye başladım ve antibiyotik kullanimiyla 10 gün sonra geçti. Herhalde iyileştim dedim ama 2 hafta sonra yeniden öksürmeye başladım ve sinir bozucu artık bir türlü iyileşmiyor insan. Ofiste çoğu kişi böyle , bu farklı bir salgın herhalde. Not: 2 yıldır hiç hasta olmamıştım korona dahil.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Burak Ergül
Şuan tüm çevrem hasta aniden ateş yükselmesi boğaz ağrısı titreme sonra da ses kısıklığı serum iğne anca rahatlatıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
evet biliyorum konu dışı ama konu dışına attım kimse görmedi bari burda görür belki

arkadaşlar ben 2 gün boğaz arısından sonra cuma sabahı hastalandım ve hastaneye gittiğimi,zde normal grip dediler ama annem dede var ses gidik arkadaşımdada var ateşi var onunda ses gidik 2 yeğenimdede var üst katta 4 komşudada var ve pek çoğu okul vb. bağzı kişiler domuz gribi diyor sizce neden korona v2.0 mı geldi :D
Hocam geçen pazar akşam saatlerinde bir anda boğazımda kaşınma oldu. Salı günü boğazımda acıma oldu ve sanki kulaklara böyle iltihap vuruyormuş oldu. Çarşamba günü sesim gitmişti, durmadan balgamlı öksürük geliyordu ve çarşamba, perşembe, cuma okula gidemedim epey rahatsızlandım. Sonra ateşim çıktı, sesim gitti, antibiyotik ve balgam sökücü içtim sesim halen düzelmedim. Cuma gününden beri burun akıntım başladı. Halen hastayım. Bu ne ya 3 hafta önce hastaydım çat bir anda gene oldu.

Top Bottom