mamusk
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 597
- İsim
- Muhammet Sadık Ceyhan
Herkes en sevdiği oyun müziklerini atsın şenlensin biraz buralar
ben başlıyorum:
1)
en sevdiğim oyun müziklerinden biri hatta ilk duyduklarımdan biri bile olabilir belkide beni maziye götürüp tebessüm etmemi sağladığı için
bu kadar seviyorumdur; ama benim için bunu yaşatması bile büyük bir şey, özellikle 0.36 dan sonraki yeri beni benden alır,çok severim.
2) büyük ihtimal de çoğu kişinin atıcağının düşündüğüm müziklerden biri ;
oyun güzel olur da müziği de bu kadar güzel olur be kardeşim, oyunun doğasına bu kadar uyan, mükemmel gaza getiren müziktir kendisi.
3) olmazsa olmaz:
uzun zamandır dinlemeyip unuttuğunuz düşünüyorsanız, yinede şarkıyı beraber söylüyorsunuz. akıllara kazınan efsanelerden, pes 2013 ten duymayıp ta normal sevip dinleyen de olabilir normadir de;
her türlü bir efsane.
daha çok fazla var ama biraz da size kalsın diyorum burda bitiriyorum
ben başlıyorum:
1)
en sevdiğim oyun müziklerinden biri hatta ilk duyduklarımdan biri bile olabilir belkide beni maziye götürüp tebessüm etmemi sağladığı için
bu kadar seviyorumdur; ama benim için bunu yaşatması bile büyük bir şey, özellikle 0.36 dan sonraki yeri beni benden alır,çok severim.
2) büyük ihtimal de çoğu kişinin atıcağının düşündüğüm müziklerden biri ;
oyun güzel olur da müziği de bu kadar güzel olur be kardeşim, oyunun doğasına bu kadar uyan, mükemmel gaza getiren müziktir kendisi.
3) olmazsa olmaz:
her türlü bir efsane.
daha çok fazla var ama biraz da size kalsın diyorum burda bitiriyorum