Hikayesi yok benimkinin düşündüm bunu buldum yapıyorum oyunlarda vs.benimkini hikayesi en sevdiğim harfleri birleştirdim biraz fransız biraz alman birazda ingilizce karışımı oldu de rank kullanıyorum bi tane ******** nickimi çalmış o yüzden de kayra yaptım sizin
Arkadşım bi yerde ID nizi girin yazısından sonra LowID yi buldu bizde 3 kişilik arkadaş grubuyduk ben high oldum diğer arkadaşımda mid oldubenimkini hikayesi en sevdiğim harfleri birleştirdim biraz fransız biraz alman birazda ingilizce karışımı oldu de rank kullanıyorum bi tane ******** nickimi çalmış o yüzden de kayra yaptım sizin
efso lan efsane ama orta nın 1 tık üstüArkadşım bi yerde ID nizi girin yazısından sonra LowID yi buldu bizde 3 kişilik arkadaş grubuyduk ben high oldum diğer arkadaşımda mid oldu
sıradan1.5 yıl öncesine kadar TR Gamer, sonra çocukça geldiği için TRG yaptım en azından düzgün bişi
ilginçNickimi yapmamdaki tek sebep:
Bwoah
randomla güzel bir nick bulmuşsunbir zamanlar adı şanı bilinmeyen bir diyarda bir prenses yaşarmış.
bu prensesin başlarda çok iyi giden hayatın ansızın değişivermiş.
beklemediği bir anda sarayın bahçesinde dolaşırken kötü cadının penceresinden ona doğru gelen sakızdan kendini koruyamamış ve sakız bütün saçını birbirne yapıştırmış.
sakız saçına yapıştığı için bir berbere gitmeye karar vermiş. sonra berber saçını berber kesmiş. tabi asker traşı yapmış. sonra bir prens olmuş ve askerlik yaşı geldiği için askere gitmiş, ve orda leqraw diye birisi varmış...
şaka şaka random attım
pek random sayılmaz steamda random atıyordum hiçkimsenin kullanmadığı bir nick olsun diye hassasım birinin kullandığı nick olunca özenti oluyorum genelde o yüzden özellikle seçtim leqraw nickini kullanan tek benim dünyada sanırsam :dilginç
Mesaj otomatik birleştirildi:
randomla güzel bir nick bulmuşsun