Neler Yeni

herkes valorant envanterini atsın veya yazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Bende anlatıyım. Kartım olmadığı için arkadaşımın ödevini yapıp steam çüzdan kodu istiyodum. Birikti birikti gittim 1.6 kapsülü açtım. 80TL lik dragon lore çıkartması çıktı. Sonra youtube da bir reklamla hesabımı çaldırdım (12 ve 5 TL lik çıkartma + 10 lira duruyordu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

? Valorant :D
biraz fazla çalışman lazım lgs ye

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Bende anlatıyım. Kartım olmadığı için arkadaşımın ödevini yapıp steam çüzdan kodu istiyodum. Birikti birikti gittim 1.6 kapsülü açtım. 80TL lik dragon lore çıkartması çıktı. Sonra youtube da bir reklamla hesabımı çaldırdım (12 ve 5 TL lik çıkartma + 10 lira duruyordu)

Hesabı alamadın mı geri?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014

Bu arada geçen ben de half life kapsülünden lambda holo çıkardım :D hala duruyor envanterde.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
biraz fazla çalışman lazım lgs ye
Çalışıyorum zaten. Dershane 2 haftada bir deneme yapıyo ilk denememde tecrübem yoktu 280 yaptım 2. sinde 368 yaptım. 3. sünde daha umutluyum çizgimi bozmadan yükseliyorum puanımı (asıl sınav daha zor olacak farkındayım daha çok çalışmam lazım).

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Öyle bir mallık yaptım ki. Girerken uğraştırıyor diye steam guardı kaldırmıştım. Bir daha da guard ı kaldırırsam ne olayım.
İyi de desteğe yazınca kredi kartının son 4 rakamını falan istiyorlar kurtarıyorlar 2 güne. Ben de çaldırmıştım direkt geri aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Çalışıyorum zaten. Dershane 2 haftada bir deneme yapıyo ilk denememde tecrübem yoktu 280 yaptım 2. sinde 368 yaptım. 3. sünde daha umutluyum çizgimi bozmadan yükseliyorum puanımı (asıl sınav daha zor olacak farkındayım daha çok çalışmam lazım).
ben bu sene girdim :D denemelerim zeka küpü olmasına rağmen 490 aşağısına düşmüyodu bir mat veya bir türkçe çıkıyodu lgs de 462 aldim

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
İyi de desteğe yazınca kredi kartının son 4 rakamını falan istiyorlar kurtarıyorlar 2 güne. Ben de çaldırmıştım direkt geri aldım.
Çok denedim destekle iletişime geçtim, bir türlü yapamadım. Adamlar mail-şifre değişmiş hiçbişey yapamadım. İstemediler kredi kartı çünkü arkadaşım bana direk kod atıyodu kendi alıp wp den.

ben bu sene girdim :D denemelerim zeka küpü olmasına rağmen 490 aşağısına düşmüyodu bir mat veya bir türkçe çıkıyodu lgs de 462 aldim
400 üstü yapsam kafi benim için. Nereyi kazandın 462 ile?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,484
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom