ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
İki ders boyunca güldüğümüz espriler vardır. Dersten atılmışlığım var kaç kere bu yüzden.
bide ben sınıftaki en sinirli 2. öğretmendi nasıl tuttuğumu sen düşünDersin başına gülmeye başlayıp ders sonuna kadar saçma saçma güldüğümüzü hatırlıyorum bir yandan tutmaya çalışıyoruz bir yanda krizdeyiz hayatımın en eğlenceli anlarından biriydi aklıma geldikçe gülümsüyorum (Evet sürekli gülme krizine giriyorduk) ama hatırlamıyorum neler olduğunu
bende türkçe dersinde bi kaç kere atılmıştımİki ders boyunca güldüğümüz espriler vardır. Dersten atılmışlığım var kaç kere bu yüzden.
Öğretmenlere güldüğümüz çok oldu çooookkk ama öyle bir tutuyoruz ki patlasak okul duyacak DGHSUFGHOSbide ben sınıftaki en sinirli 2. öğretmendi nasıl tuttuğumu sen düşün
Ben 6. sınıfken 8. sınıf abiler vodka getirip sarhoş olmuş. Tesadüfen onların sınıfına girdim benimle konuşuyorlardı sonra sınıftan çıkmayı unuttum hoca gelmiş neyse beni fark etmedi bakıyorum konulara. O sarhoş olan çocuk hocanın yanına gidip Hocam yapacağınız sınavın taa diyip çok zordu ya dedi tüm sınıf ders boyunca ana güldü.arkadaşlar hiç dersteyken gülme krizine girdiğiniz oldumu ben başlayayım
bizim sınıfta bi tane kızın ablasının adı zemzem di yanımda bir arkadaşım vardı ömer diye dersin sonuna kadar gülme krizine girdik hoca az kalsın sınıftan atıyordu
bende okulda şarap yapmaya çalışmıştım bende suluk vardı arkadaşta üzüm getirmişti ikisini karıştırdık ama bişey olmadı bide okulun ilk günüydüBen 6. sınıfken 8. sınıf abiler vodka getirip sarhoş olmuş. Tesadüfen onların sınıfına girdim benimle konuşuyorlardı sonra sınıftan çıkmayı unuttum hoca gelmiş neyse beni fark etmedi bakıyorum konulara. O sarhoş olan çocuk hocanın yanına gidip Hocam yapacağınız sınavın taa diyip çok zordu ya dedi tüm sınıf ders boyunca ana güldü.
OOooo say say bitmez bütün ders hayatım gülme krizleriyle geçiyor.arkadaşlar hiç dersteyken gülme krizine girdiğiniz oldumu ben başlayayım
bizim sınıfta bi tane kızın ablasının adı zemzem di yanımda bir arkadaşım vardı ömer diye dersin sonuna kadar gülme krizine girdik hoca az kalsın sınıftan atıyordu