Neler Yeni

Hikayeli Oyun Önerir Misiniz?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Arkadaşlar geçen oyun önerisi istemiştim battlefield 1 önermişti birkaç kişi aldım 2 günde bitirdim. Sadece osmanlı askerlerini öldürmek koydu... Herneyse başka ne oynayabilirim o tarz hikayeli oyun varmı.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Arkadaşlar geçen oyun önerisi istemiştim battlefield 1 önermişti birkaç kişi aldım 2 günde bitirdim. Sadece osmanlı askerlerini öldürmek koydu... Herneyse başka ne oynayabilirim o tarz hikayeli oyun varmı.
Uncharted.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,748
İsim
Lokman Doğan
Gta , cod serisi

Cihangir

80+ Gold
horizon zero dawn, god of war, days gone, cyberpunk

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Rdr2 hocam bence
Oyunun Konusu : Hikâye, 1899'da Batı, Ortabatı ve Güney ABD'nın kurgusal bir temsilinde geçmektedir. Oyuncu, oyunun başlarında Van der Linde çetesinin bir üyesi olan kanun kaçağı Arthur Morgan'ı oynamaktadır; sonsözde ise yine çetenin bir üyesi olmuş ancak sonradan çete ile yollarını ayırmış John Marston'ı oynamaktadır, John Marston karakterinin yaşam hikâyesi ise serinin ilk oyunu Red Dead Redemption'de devam eder.

Son düzenleme:
Top Bottom