Neler Yeni

Hikayesi iyi olan oyun önerisi

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistem olarak çok astronomik bir sistemim yok ama forza 4 ü yüksekte oynatan bir sistemim var. Daha önce mafia 2'yi iki kez bitirdim ve diğer hikaye türü oyunların hiç biri sarmadı, hitman absolution, mafia 3 gibi oyunlar oynadım ama beğenmedim. Witcher 3 ve rdr oynadım onlar da bir süreden sonra sarpa sarıyor. Mafia 2 ayarında bir oyun lazım bana. Tüm tavsiyelere açığım.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Detroit oynadın mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,810
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Sistem olarak çok astronomik bir sistemim yok ama forza 4 ü yüksekte oynatan bir sistemim var. Daha önce mafia 2'yi iki kez bitirdim ve diğer hikaye türü oyunların hiç biri sarmadı, hitman absolution, mafia 3 gibi oyunlar oynadım ama beğenmedim. Witcher 3 ve rdr oynadım onlar da bir süreden sonra sarpa sarıyor. Mafia 2 ayarında bir oyun lazım bana. Tüm tavsiyelere açığım.
Bende bütün mafia oyunları var ama 2 ve 3. cu oynu oynayamıyorum oyunlar steamdan aldım bir iki görev sonra save hatasi veriyor sürekli baştan başlatıyor sebebini bilen varmi

Bu arada oyun olarak detroit oneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hayri Erdoğan
Titanfall 2

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
Kgn
Crysis serisi ve dediğiniz tür dışı Ori serisini önerebilirim bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri