Neler Yeni

Hiking A23 Telefonu iyi midir?

onuresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Onur Esen
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum. Çok fazla yerde önerildiğiniz gördüm. 2k bütçe ile fiyat performans alabileceğim en iyi telefonu arıyorum. Bu hiking alınır mı yoksa başka önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless

Alabileceğin en iyi telefon TCL 10L'dır. Hiking gibi ne olduğu belli olmayan markalardan uzak dur, hele o kadar parayı vereceksen aklından bile geçirme.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Markayı ilk defa duydum. Özellikleri aslında fiyatına göre çok iyi duruyor 5G desteklememesi dışında bir problem göremedim ben teknik özelliklerinde...

Fakat o fiyata TCL 10L veya Xiaomi Redmi Note 8'de bakılabilir. En azından Hiking'den daha bilindik ve güvenilir markalar

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Markayı ilk defa duydum. Özellikleri aslında fiyatına göre çok iyi duruyor 5G desteklememesi dışında bir problem göremedim ben teknik özelliklerinde...

Fakat o fiyata TCL 10L veya Xiaomi Redmi Note 8'de bakılabilir. En azından Hiking'den daha bilindik ve güvenilir markalar
Kesinlikle kanka

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum. Çok fazla yerde önerildiğiniz gördüm. 2k bütçe ile fiyat performans alabileceğim en iyi telefonu arıyorum. Bu hiking alınır mı yoksa başka önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Redmi Note 8 Veya Tcl 10l İkisinden birini almanını öneririm. Karşılaştırma videolarını izleyin hangisi size daha hitap ediyorsa onu alın.Tcl 10l daha yeni bir telefon ve Android 11 Alacak ama Redmi Note 8 almayacak haberiniz olsun 🙂

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Alabileceğin en iyi telefon TCL 10L'dır. Hiking gibi ne olduğu belli olmayan markalardan uzak dur, hele o kadar parayı vereceksen aklından bile geçirme.
Bu aynı fiyatta daha iyi bir telefon:

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Bu aynı fiyatta daha iyi bir telefon:

Benzer özellikte telefonlar, ancak TCL almak çok daha mantıklı. Redmi serisi çok iç açıcı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom